fredag, januar 09, 2009

T-DAG

Temadag, tusinde sommerfugle i maven, talrige dejlige kolleger, træt, tung i hovedet, tour visning af ny afdeling, tedrikning, total nydelse.


genbrug af januarbillede fra sidste år

Det har været en god dag i dag. Alle kolleger i apopleksiafsnittet, gamle som nye, aften, nat og dagvagter i skøn forening. Jeg tror, vi får det godt på vores nye afdeling, men tiden op til og efter flytningen bliver hård. At flytte en afdeling med patienter, at finde sig selv på en helt ny afdeling samtidig med at vi modtager, plejer og behandler patienter kræver sin kvinde. For tre år siden flyttede vi på Syd, mens de renoverede Nord. Om to måneder flytter vi tilbage. Ikke alt er blevet, som vi drømte om, men det er nyt, og råstoffet, mine kolleger, er guld værd.

6 kommentarer:

 1. Det bliver nogle hårdre måneder der kommer,men når så bare bliver rigtig godt, når i er færdig, så er det jo hele slidet vær.

  SvarSlet
 2. Conny, det håber jeg :-)

  SvarSlet
 3. DEt lyder til at du er i Aalborg, og jeg håber at I får bedre forhold. Havde en datter indlagt på Nord sidste vinter- det var OLDnordisk. Håbløse faciliteter. På syd var det bedre da jeg selv lå der i maj men men-- hvor I sygeplejersker dog render mange km på gangene efter plastre og desinfiktion og medicin osv. Jeg fatter ikke at det ikke kan gøres smartere. Havde håbet at der kom nyt sygehus i Aalborg, men næ næ- jeg håber I får det lettere på jeres afdeling. Held og lykke med det. I slider og jeg beundrer jer.

  SvarSlet
 4. Lyder som en god dag Lene, men der er en del i vente med jeres flytning... Det er jo ikke så længe siden vi flyttede på mit gamle arbejde - det gik på mange måder lettere end ventet, men alt havde jo nye pladser. Så trætheden meldte sig efter en dag hvor alt havde nye pladser.
  Flytter I tilbage i de gamle renoverede lokaler, eller er det helt nye lokaler for jeres afdeling?
  God weekend Lene!

  SvarSlet
 5. Hvis råstoffet er i orden, magter man meget :-)
  Hvilket billede !

  SvarSlet
 6. Tak Karin og nu er afdelingerne nye i højhuset, så det skulle gerne blive dejligt :-)


  Tak i lige måde Else, afdelingerne er ens indrettet, men vi er desværre rykket 2 etager ned, vi havde den smukkeste udsigt før :-)

  Tak Miri, ja himlen i januar kan frembyde de smukkeste billeder :-)og vi er et godt team :-)

  SvarSlet