torsdag, maj 14, 2009

GRÅT OG BLÅT

Udenfor skifter himlen lige over vores gård. Jeg håber det blå og solen vinder, ellers må jeg blot finde de lyse sider indenfor.


Vejrudsigten for weekenden skifter hver dag, først i ugen viste den ren sol over alle dagene, så var det overskyet og regn alle dage, nu er det sol fredag, let overskyet lørdag og de 10 mm regn søndag har rykket sig til mandag.

Vi skal tilbringe weekenden i første klitrække i en feriekoloni, sønnen får lov til at være gård og hunde passer. Han er heldigvis bedre nu, stadig træt, men det undrer mig ikke med så lidt han har spist.


Godt vejr kan fint forenes med en tur op over klitten og ned til havet. Halvdelen af de 60 – 70 mennesker (ja landmanden mener der kan komme 100 til lørdag eftermiddag!) er fra Fyn og Sjælland, så mon ikke de ville elske en tur langs Vesterhavet, selvom nogen af dem nødig går længere end hen til motorcyklen ;-)

Da vi købte den nye motorcykel, udfordrede jeg os begge ved at sige, at før vi havde tabt 6 kg hver, var der ingen motorcykelture! Lad mig kun sige, vi kører på den, det burde jeg så ikke, der er kun røget to kg, til gengæld er landmanden tæt på målet.


Ha en god dag.

6 kommentarer:

  1. Sender gode ønsker om en dejlig dag til dig og dine fra engen ;-)

    SvarSlet
  2. Ja det hadde hjulpet godt på dressen visst jeg hadde gått ned 6 kg. Kanskje det skal være et første mål innen ferien?
    Håper dere får et flott motorsykkeltreff, og at kakebaksten går bra.
    Ville nok frøset de ned. Men dere skal vel ikke ha med seks kaker på motorsykkelen?
    Lykke til med både bakst og treff :)

    SvarSlet
  3. Vanen tro en god beskrivelse af dagligdagen sammen med billeder.

    Håber, det stadig går fremad med sønnen efterfølgende, og at I får et godt træf i weekenden.

    SvarSlet
  4. Tak Jeannette, håber også din dag blev god :-)


    Fjordheim, det er kun 13 km fra vores gård, så jeg kører derop i bil :-) Nu er de næsten bagt alle sammen :-)

    Tak Gisela, den unge mand er på benene, så mon ikke energien snart kommer :-)

    SvarSlet
  5. Pyha - jeg ville da vist tabe alle seks kilo bare ved at skulle bage alle de kager... og så lade være med at spise noget af dem bagefter :-)
    God fornøjelse på lørdag.

    SvarSlet
  6. Tak Ellen og jeg kan betro dig at jeg tabte ikke noget som helst, heller ikke kilo og jeg har endda ikke spist noget :-)

    SvarSlet