lørdag, maj 30, 2009

MEN JEG KAN SÅ MEGET ANDET

Jeg kan føle mig glad, jeg kan føle mig fri.

Mens jeg går og nusser om blomsterkrukkerne og mine to krydderurtebaljer, får jeg lige en raptus af det er da også for dårligt, at du ikke kender de krydderurter, men så var det, at jeg begyndte at synge ;-)

Livet er for kort til at slå sig selv i hovedet med alt det man ikke kan, og dagen i dag er ganske enkelt skøn. Jeg har tilbragt mine vågne timer på terrassen og i bedene på gårdspladsen.


Der er te på kanden, reklamer der skal gennemsøges for nye baljer til mine krydderurter, som ganske enkelt er ved at vokse ud af deres bed. Hver gang jeg ser på dem, tænker jeg på Kenneth og Liselotte, som så gavmildt satte spaden i deres krydderurtebed og sendte mig hjem med en rigdom. Jeg tror, jeg skal have en tomatmad med pynt af friske blade oregano eller merian til frokost.


Solen stråler om kap med mit humør. Vasketøjet når jo nærmest at tørre, inden jeg skal af sted på arbejde. Sådan er der så meget, jeg kan være taknemlig for, også selvom jeg ikke kan huske navnene på mine krydderurter ;-)

5 kommentarer:

 1. Taknemmelighed... det er vores tema i dag, Lene. Vi er heldige mennesker, for der er nok at huske på for os :-)

  SvarSlet
 2. ved du nu hvad....du kan huske så meget andet :-)
  god arbejdslyst og god Pinse :-)

  SvarSlet
 3. Liselotte, det tænkte jeg også da jeg læste over hos dig :-) Vi er nemlig heldige :-)

  Anne, det er nemlig lige det:-)
  Også god pinse til dig og dine, jeg kan endnu mærke hvor forskrækket og lettet jeg blev af dit indlæg i går, så jeg kan næsten føle hvordan du selv havde det :-)

  SvarSlet
 4. Ja dagen i dag ér skøn - vejret er fantastisk og vi skal grille. Frisk oregano er lige hvad jeg har været på jagt efter men forgæves så jeg undværer i aften men eller går jagten ind på det i næste uge. Det smager pragtfuldt til bagte kartofler som vi skal have i aften. God lørdag og god pinse til dig og dine.

  SvarSlet
 5. Åh at grille, Anette, det glæder jeg mig til at kunne, men nu må der arbejdes :-) God pinse til dig og dine :-)

  SvarSlet