onsdag, december 16, 2009

KULDE OG VARME

Mon ikke jeg lige skal gøre mig klar lidt før i morgen? I dag var det først, da jeg stod udenfor, at det gik op for mig, at min bil står udenfor i disse dage, og den så rimelig hvid ud.

IMGP0292

Nu har vi de dejlige kolde dage med sne, som jeg har ventet på, så der skal ingen klage lyde fra mig.

IMGP0293

Egentlig skulle jeg have afslutning med koret i aften, men tanken om 2 x 25 minutters kørsel på små sneklædte veje gjorde mig mere træt, end jeg var i forvejen, så jeg har hygget mig med landmanden og søn foran brændeovnen. Skorstensfejeren havde sagt, bare brænd den rigtig varm, det har den godt af, så jeg sidder i bare fødder og ærmeløs trøje. Jeg klager ikke, men nyder flammernes skær og de hjemmebragte æbleskiver.

IMGP0290

Og kasserne med julepynt står stadig på loftet, juletræet er endnu ikke fundet, julekagerne endnu ikke bagt, julegaverne endnu ikke købt, men vi når det, selvfølgelig gør vi det.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye varmekilde. Vi har endnu ikke tændt oliefyret, men fyrer udelukkende hele huset op med brændeovnen, så her står den også ofte på bare tæer og stroptrøje.
  Her kom de første julegaver i hus i dag, så vi når det også :)

  SvarSlet
 2. Brændeovne er bare det bedste, Lene! Og med hensyn til dine juleforberedelser - eller mangel på samme - kunne den beskrivelse godt være fra denne matrikel. Bortset fra, at ungerne selv tog affære på et tidspunkt og pyntede stuen, helt på egen hånd :o)

  Og snevejret? Ja, det har jeg sandelig "nydt". På køretur til Slettestrand i morges og hjemtur lige for lidt siden. Men smukt var det, selvom køretiden var dobbelt så lang :o)

  SvarSlet
 3. Ja - vi når det, det gør vi hver år - nogle år er vi bare i bedre tid end andre :o)

  SvarSlet
 4. Det lyder bare så dejligt med den brændeovn! (selvom den selvfølgelig ikke gerne skulle holde dig fra koret:-) - Vi er ca lige langt med de hjemlige juleforberedelser, og ja, det skal nok gå! Der er over en uge til - ja det vil sige om 1/2 time er der kun en uge til det er d. 24:-)

  SvarSlet
 5. Jette, det er da flot at jeres brændeovn kan varme hele huset op. Jeg satser på søndag som dagen hvor der rykkes igennem hvad angår juleindkøb :-)

  Nina, det er dejligt med børn med initiativ :-) Og snevejret er skønt, men nu skifter jeg altså til vinterdæk ;-)

  Charlotte, jeg tror også vi når det :-)

  SvarSlet
 6. Nej men se lige der - en smuk brændeovn - mmmmm, det er skønt, Lene - tillykke med den :-)

  SvarSlet
 7. Tak Ella, vi nyder den :-)

  SvarSlet