søndag, januar 02, 2011

EN NY MORGEN

Stuen hilser mig velkommen i mørket.

DSC02979

Jeg nyder at træde ud af soveværelset og møde lysskæret fra stuen.

Udenfor er det mildt i forhold til de sidste mange dage. Hundene er luftet, og selvom jeg bebudede, at der skulle soves længe, tror jeg, at jeg trækker i tøjet og går en lille tur, mens resten af huset sover.

DSC02981

DSC02983

Jeg længes efter den dag, hvor der kan skridtes af i vanlig stil, lige nu er det ala Bambi på glatis, hele gårdspladsen er en isbane.

Må dagen lyse dig i møde.

12 kommentarer:

 1. jeg ser også frem til is-fri fortove :D
  Den lille kirke du har er magen til den (næsten) som min søster og jeg havde i vores barndom..vores far lavede nisselandskab og en lille pære med batteri lyste op i kirken..
  Så havde mine børn landskabet i mange år.
  Denne jul gav jeg det hele videre til min søster...Batteri og lille pære havde vi ikke.

  Beslutsomt hentende Emilie (eller Elise) en lille cykelforlygte og puttede den ind i kirken...smart synes jeg :D

  SvarSlet
 2. Vi kan ikke få det hele, men det er nu ikke ret sjovt at gå på r.. og albuer ude på sin egen gårdsplads! God søndag til dig!!!

  SvarSlet
 3. Ja, det er med fare for fald, at vi bevæger os ude i disse dage. Hold da op hvor er det besværligt!
  De sidste par dage tøvejr, har lavet en fin smeltevandssø på marken, så idag kan yngste godt finde skøjterne frem og løbe sig en tur på isen:)
  Jeg håber snart "tilstandene" derude er normale og vi igen kan bevæge os frie rundt! God søndag til dig.

  SvarSlet
 4. Det bliver dejligt når man igen kan komme sikkert rundt på gåben.. Jeres nytårsmenu lød helt fantastisk lækker, dejligt at have så kreative kokke i nærmiljøet :-)
  Du og dine ønskes et rigtig godt nytår, hvor der forhåbentlig bliver tid til at du kan komme til staden og se dit hus.. :-)

  SvarSlet
 5. Ja, det er med risiko for styrt, når man går tur.

  Rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og dine, Lene.

  SvarSlet
 6. Anne, genialt med en cykellygte. Min far har lavet kirken til alle vi fem søskende og en ståform, hvor der er monteret to styk elpærer. Faktisk har vi fået modelanvisningen, så gemalen kan give traditionen videre til voes børn en gang :-)

  Tak i lige måde Lavendel, vi gik forsigtigt i kanten af vejen hvor lidt græs tittede frem eller oven på sneen, for vejen er GLAT :-)

  Tak i lige måde Oline, herligt med en skøjtetur, mine skøjter er desværre for gammel og for små, for jeg har jo ellers en sø med is på :-)

  Tak i lige måde Inge, det ønske gad jeg godt se opfyldt i 2011 :-)

  Tak i lige måde Helle, vi skal godt nok se os for, når vi går :-)

  SvarSlet
 7. Ja selvom det er dejligt med tø og sol, så bliver det møgfarligt at færdes på de glatte områder. Men vi nød at komme ud og få noget frisk luft.
  Dejligt med hyggelig julebelysnig ;) jeg har pakket julen ned indendøre for denne gang. Udenfor får lyskæderne lov at hænge lidt endnu :-)
  Rigtig dejlig dig til dig også :)

  SvarSlet
 8. Det er så hyggeligt at komme ind i stuen om morgenen og finde lidt lys - spild af el, ja, men så kort tid og så hyggeligt, så vi tog os den luksus. Men i går var sidste dag med juletræ og pynt - her er fint og ryddet nu. Ha' en skøn søndag

  SvarSlet
 9. Margrethe, den friske luft gør underværker, jeg nød også turen udenfor :-)

  Moster Tulle, det forbrug tager jeg på mig :-)
  Her ryger julepynten normalt dagen efter Helligtrekonger, men i år afviger jeg, da min rengøringshjælp kommer Helligtrekonger :-)

  SvarSlet
 10. Vi havde, for andet år i træk, arrangeret gå-tur efter gudstjenesten. Det var nu ikke noget tilløbsstykke - men vi kom da en tur i skoven! I går gik vi en lang tur på stranden, men hvor er det dog glat.

  SvarSlet
 11. Charlotte, hvofor er det lige at din kirke ligger så langt væk :-)
  Og der er så glat, at jeg hele tiden frygter at benene smutter væk under mig.

  SvarSlet
 12. Sikke smukke billeder Lene, ogsaa dem du maler med ordene. :)

  SvarSlet