onsdag, januar 12, 2011

JEG VIL OGSÅ GERNE

Zumba er SJOVT, du sku prøve det!

En sms fra datteren var klar i mælet. Jeg vil også gerne, men det skal ikke være langt hjemmefra, og tilbuddene har det med at ligge på en onsdag.

Og onsdag er gospeldag. Som det da var godt at få lov til at synge, bevæge sig til musikken og grine sammen igen.

I aften sluttede vi med, at alle, der ville, kunne synge solo. Vi var mange, der lod den indre drøm komme til live. Heldigvis var der ingen Blachmann til at kommentere, og vi havde det sjovt, støttede hinanden og skønt at se, at en af vore nye medlemmer fra det lokale asylcenter også turde prøve kræfter med mikrofonen. Et andet medlem fra centeret har fået asyl og drager nu til en anden by i en anden region. Jeg ønsker hende og hendes lille datter al mulig held og lykke på deres vej. Må der være nogle, der ser dem og kommer dem i møde.

DSC03096

9 kommentarer:

 1. Det er så godt at synge sammen. Tænk, hvad sådan et kor kan gøre ved selvtillid og integration ud over alle de andre gode ting, det er godt for.
  Jeg håber, at den "nye medborger" finder et kor i sin nye by.

  SvarSlet
 2. ja det er jo lige det med at der kun er én onsdag i ugen så øv at man ikke være flere steder på en gang...Men sang må være en dejlig måde at mødes på og så bare give los ind imellem uden at der skal "kritik" på...

  SvarSlet
 3. Zumba trækker også i mig.. danseelementet appelerer voldsomt til min indre dansemus.. :-)

  SvarSlet
 4. Vi får Zumba i vores Loop-center, jeg har skrevet mig på. Desværre holder vores gospelkor pause, så jeg synger kun i kor op til højtiderne. Dejligt, at jeres kor også fungerer som samvær på tværs af kultur

  SvarSlet
 5. Eva, det gør godt på alle måder :-)

  Annemarie, det var så godt :-) og så må jeg søge videre efter zumba.

  Inge, og jeg danser aldrig mere, så chancen for at give den los en time trækker vældigt :-)

  Charlotte, glæder mig til at høre hvad du siger om zumba :-)
  Det lokale asylcenter er i samme by som vores kor, og der er nogle af mine korkolleger, som er aktive i integrationen, det er godt.

  SvarSlet
 6. Jeg hører også kun begejstrede røster overalt, når det kommer til Zumba. Vi nøjes med WII´en og selv om der er mange discipliner, så er der ingen Zumba ☺.

  SvarSlet
 7. Zumba er meget, meget moderne og sikkert også meget sjovt.
  I aftes kunne vi se i Aftenshowet, at man nu danser både vals og cha-cha-cha med sig selv under pseudonymet Fitness, så du skulle have op til flere muligheder for at danse med dig selv :-)

  SvarSlet
 8. Man kan ikke være 2 steder på samme tid. ;-)
  Du når det nok. Husk, der er noget, der hedder seniorzumba! Du skal jo også have noget at glæde dig til engang......
  jeg glæder mig til hver tirsdag morgen, da jeg går til zumba

  SvarSlet
 9. Anette, er det godt med sådan en wii ? :-) Jeg overvejer, men da jeg har utallige fitnesDVDer, som aldrig bliver brugt, så tøver jeg lidt.

  Ellen, jeg må undersøge markedet for solodans, når nu manden i mit liv ikke gider at danse :-)

  Betty, tak :-) Jeg skal jo nemlig have noget at give mig til, når jeg en gang, afhængig af politikerne,går på pension :-)

  SvarSlet