tirsdag, marts 29, 2011

FRISTELSEN

Den ligger på køkkenbordet.

Den fristede over evne i butikken.

Men jeg må ikke, endnu.

Om 16 dage, når diplomopgaven er afleveret, må jeg.

Gad vide om jeg kan holde mig i skindet?

Dens 5 forgængere udløste kreative løsninger på aftensmad, så jeg kunne få mere tid sammen med fristelsen.

Vi har kendt hinanden længe. Faktisk dukkede den første op i 1980. Forrige fristelse kom for 9 år siden, og før den var der et slip på 12 år.

Måske ved du, hvad jeg taler om?

14 kommentarer:

 1. Hulebjørnens Klan :D

  SvarSlet
 2. Jeg tror Anne har ret!

  SvarSlet
 3. Jaaa, den sidste af Jordens Börn.. Min er pä vej!

  SvarSlet
 4. Åh.... er det nu den er her?! Altså, den startede jo inden jeg var født (jeg nævner det bare lige) Men det betyder langt fra, jeg er for ung til at have nydt den. Jeg har også været opslugt indtil flere gange. 16 dage - det er godt nok lang tid at gå rundt om sådan en fristelse! Hvordan holder du den stangen?

  SvarSlet
 5. Det lyder som et snarligt besøg i en boghandel, da de andre i serien står på hylden her. Det vil jeg glæde mig til!!!!

  SvarSlet
 6. Fortæl, fortæl, når du om kort tid har læst den færdig! Jeg vil vente og ønske den til fødselsdag i september - og jeg GLÆDER mig!

  SvarSlet
 7. Ok - det er vist noget, folk er rimeligt afhængige af:-) Ikke mig. Men rigtig god fornøjelse - og det er da en reel fasteøvelse, du der begiver dig ud i!

  SvarSlet
 8. Godt gættet Anne, nu ligger Hulernes sang og venter :-)

  Oline, Anne havde nemlig ret ;-)

  Laila, så skal der læses, over 700 sider :-)

  Anne, siger du er jeg gammel? :-)
  Den bliver gemt væk, og jeg får vist rigeligt at se til, den opgave giver mig allerede kriller i maven ;-)

  Marie, den lå lige inden for døren, skulle bare have en mappe :-)

  Ha Conni, du må altså vente til min opgave er skrevet færdig :-)

  Charlotte, og så er det passende at jeg har ferie hele påsken, hvor der forhåbentligt bliver tid til læsning :-)

  SvarSlet
 9. Med det Læse hjerte du har er jeg sikker på at de andre har ret....jeg selv var i Fakta kl 9 imorges....og tror du så det unge menneske vidste hvilken bog jeg talte om ???????? fik ham da forklaret at "DET ER ALTSÅ IDAG DEN KOMMER"....nååååeee jo han havde da set at der lå nogle bøger ude bagved.....jamen jeg skal altså ha´ en... og det fik jeg. Tror nu jeg vil starte med bog 1 igen....måske. KH: Joan M

  SvarSlet
 10. Haha :-D Nej, det siger jeg ikke! Det kom faktisk bag på mig, at den var fra før jeg startede...Hmm, jeg skal vist bare la' være med at træde mere i det ;-)

  SvarSlet
 11. Næhh er der endelig dukket en bog mere op.. jeg troede faktisk at klanbøgerne var gået helt i stå.. Må hjem og se hvor mange der står i reolen, mener rækken er der, men er bestemt ikke sikker.. Jeg kan dog huske jeg nærmest åd bøgerne, og var totalt tabt for omverdenen de dage jeg læste dem.. :-)

  SvarSlet
 12. Joan, en boghandler ville sige, Fakta og bøger? ingen god kombination;-)Jeg er spændt på om du kommer i gang med alle bøgerne :-)

  Anne, ha jeg siger ikke noget :-)

  Inge, du må opdateres og få resten samlet og læst :-)

  SvarSlet
 13. Har ofte haft det ligesådan med en bog.. Det bliver nødt til at vente, for hvis jeg først kommer igang tager det overhånd med mit læseri.. Jeg kan slet ikke stoppe igen, under normale omstændigheder er det ok, men ikke når det skal skrives diplom:-)Så føler med dig, men er sikker på du holder pinen ud ..:o)
  Kh Betina.

  SvarSlet
 14. Tak Betina. Den er ganske enkelt lagt væk, så jeg tror godt jeg kunne glemme den lige nu :-) Mit hoved er fyldt med diverse problemstillingsformuleringer, men det kender du jo alt til :-)
  Knus Lene

  SvarSlet