torsdag, juni 02, 2011

EN GÅTUR I SKØNNE OMGIVELSER

Hotellet i Hamburg lå tæt på Aussenalster, en kunstig sø, opdæmmet fra floden Alster, som munder ud i Elben.

P1000630

En aften efter konferencen tog vi med Ubahn op til søens øverste spids, hvor vi spiste aftensmad hos Bobby Reich, mens vi nød synet af de mange sejlbåde på søen. Senere gik vi langs søen hjem, en tur på ca. 3½ km, og både den dag og de andre dage, hvor vi også kom ned til søen, var der et leben af mennesker, der gik og løb. Denne aften var vi tæt på kl. 22 om aftenen, så vi havde ikke forventet så mange aktive mennesker.

P1000634

Alle dagene kom vi ud at gå i Hamburg, og min aktive kollega nåede også at løbe om morgenen langs Aussenalster. I dag kan jeg se frem til luksusdage, jeg har fri og ferie frem til næste torsdag, og landmanden kan også holde fri de næste dage. Vi har planer om lange gåture, vi trænger begge til at blive strammet op og få gang i motionen, jeg går godt nok, men jeg spiser mere, end jeg forbrænder, så enten skal jeg skære ned på maden eller også skal jeg sætte motionen op. Jeg har planer om køb af en mountainbike som landmandens, sidstnævnte cykel står og sygner hen i laden, den skal bringes til live igen, så vi sammen kan cykle sommeren i møde.

P1000477

Jeg er den type, som allerhelst ligger på en sofa med en bog, så jeg skal i den grad tage mig sammen for at komme ud. Jeg holder af at være ude, jeg elsker at bevæge mig, så det er til stadighed et mysterium for mig, hvorfor jeg for det meste vælger indelivet. Men første skridt til forandring er, at man er opmærksom på sine vaner og sine rutiner.

Må din dag blive fyldt med tid til nærvær, tid til bevægelse, tid til vaner, tid til det du har lyst til.

God Kristi Himmelfartsdag.

2 kommentarer:

  1. Hvor er jeg glad for, at du skriver sådan. Jeg sidder helst i krogen på terassen med mine pinde og et nøgle garn. Jeg har dårlig samvittighed og kan godt mærke at jeg er ved at "bygge ud". Lige for tiden fylder det rigtig meget i min bevidsthed, jeg får bare ikke gjort det store.
    Jeg håber, at du får nydt dine dage i friheden.

    SvarSlet
  2. Susanne, vi er mange, der har svært ved at komme i bevægelse :-) Jeg nyder også terrassen lige nu.

    SvarSlet