søndag, juni 12, 2011

GÅ UD OG GÅ EN TUR

gå ud og gå og gå. Min far elsker musik og sang, min mor ligeså, så hun købte et righoldigt udvalg af både gammel og nyt på CD. Denne gang var det Kai Normann Andersens samlede sange, der kørte hele aftenen, og overskriftens sang kan du se her.

P1010290

Min far og jeg kørte efter næsen hjem fra indkøbsturen lørdag, og således endte vi i Ø Bakker, et skønt område, hvor der er en gåtur på godt 3 km.

kæruld

Det var varmt, så jeg var lidt bekymret for min far, han har det med at blive utilpas pga svedudbrud i forbindelse med aktivitet. Vi tog det stille og roligt, men vi kunne godt have brugt en bænk undervejs, for det meste af tiden gik vi i solen. Min far klarede det dog godt, og vi nød den skønne natur og den kølende vind.

P1010297

I dag kørte landmand og frue med hunde til Blokhus klitplantage for først at gå i hundeskoven, hvor hundene kunne løbe frit. Det kunne Istvan så ikke, for der var alt for mange dufte, til at han gad lytte til landmanden, så ingen snorløs tur til ham. Bagefter gik vi over i den anden del af klitplantagen, hvor sundhedsporet ligger. Her fik Laika lov til at bestemme tempoet, vi skulle nødig ha en hund, som faldt omkuld pga. varmen. Vi havde vand med, men ikke om hundene gad drikke, førend vi var hjemme igen.

P1010299

Nu slappes der af, vi skal begge arbejde i morgen, så ingen planer for resten af dagen.

8 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud! Er det ikke sært med hundene, der er så tørstige men ikke vil drikke - og som sveder og stønner men vil ligge midt i solen, fordi vi er der?

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige gåture, både med din far og landmanden...Der ser dejligt ud..;-D

  SvarSlet
 3. Den sang er SÅ GOD!
  Vi er helt solgt til gamle danske film ;-)
  Og nogle dejlige billeder af en god tur!

  SvarSlet
 4. Tak for mange skønne danmarks- og norgesbilleder i dine seneste indlæg.
  Ih, hvor ville det være dejligt, hvis man kunne bopælsrotere ligesom man kan jobrotere ;-)

  SvarSlet
 5. Dejligt med en tur ud i det grønne.
  Skønne steder i finder:)

  SvarSlet
 6. Charlotte, hunde er underlige :-)

  Annemarie, det var også gode gåture :-)

  Tak Kong mor, alle de sange ligger inde i min hjerne :-)

  Tak Ellen, åh ja det kunne være sjovt :-)

  Eva, når man kører efter næsen, så dukker der nye spændende steder op :-)

  SvarSlet
 7. Det ser hyggeligt ud med sådan en tur i det grønne.

  Ø bakker er et helt fantastisk sted Lene - min barndoms baghave......her er der blevet plukket blåbær én masse til pandekagerne :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Dorthe, min uvidenhed gjorde at vi ikke turde plukke bær, for jeg vidste ikke hvad det var, det var ikke blåbær, men min far mente det var sortebær :-)

  SvarSlet