søndag, juni 26, 2011

PÅ TUR

Jeg elsker duften af harpiks

P1010378

Jeg elsker duften af nyslået græs

P1010399

Jeg elsker duften af forskellige blomster, som jeg ikke kan stadfæste.

P1010403

Jeg elsker at sidde bag på motorcyklen og sanse landskabet omkring mig.

P1010446

I dag var vi turledere i den sydvestlige del af Vendsyssel. Vi kørte langs Hammer Bakkker, vi kørte gennem Store Vildmose. Vi kørte i det forblæste område ude ved klitplantagerne. Vi kørte forbi Svinkløv Badehotel og op gennem Fosdalen.

P1010435

Fosdalhus dannede rammen om afslutningen med det store kagebord. 31 mennesker troppede op, det var dejligt at se både nye og gamle MCfolk og dejligt at slutte forårssæsonen af med så mange, de kom fra Grenå, fra Århus, fra Ringkøbing og fra hele Nordjylland.

P1010439

12 kommentarer:

 1. Ja det er herlig med å sitte på motorsykkelen, en opplever naturen litt mer nært. Kjenner luktene bedre.
  Vi kjørte 15 sykler sammen rundt i Oslo i går. Huff, det var ikke en så fin opplevelse. Syns det ble litt mye styr, og så jeg som bare sitter på. Hehe. Men når så mange skal gjennom lyskryss, og bare førstemann visst hvor vi skulle da ble det brutt en del trafikkrgler, og det er ikke noe særlig når en kjører med ryggmerke til en kristen motorsykkelklubb, syns jeg. Men jeg er ikke medlem av klubben, bare med på en tur en sjelden gang.
  Der kjøret gjennom et flott ladskap.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlet
 2. Åh en dejlig tur ud i den danske sommer.
  Skønne billeder.

  SvarSlet
 3. Så skøn en tur I har haft! Vi var til 1-års fødselsdag hos en familie, hvor de lige havde byttet et stk. MC med en anden og lidt mindre, så konen også kan køre den.

  SvarSlet
 4. Astrid, jeg har det som dig, der skal ikke brydes trafikregler, men 15 motorcykler i en storby, der skal følges ad, det er svært. Vi bruger at sætte af, altså at en bliver holdende ved et kryds, så de andre kan se, hvor man skal dreje. Også en god uge til dig :-)

  Tak Hanne, det var en skøn tur :-)

  Charlotte, vejret var jo perfekt til både fødselsdage og motorcykelture :-)

  SvarSlet
 5. Dejlig tur I har været ude på.. Som dig elsker jeg duften af den store frie og fantastiske natur der omgiver os, det er om at åbne for alle sanser og trække vejret dybt ned i maven..:-)

  SvarSlet
 6. Inge, det er så godt, og i bil får man ikke set det samme, jeg sidder for det første højere oppe og så ryger duftene lige ind gennem visiret :-)

  SvarSlet
 7. Det er dejligt at sidde bagpå, det gør jeg også ind imellem...Elsker også alle de forskellige dufte, som man for lidt mere af end når man kører i bil..(med mindre ruderne er rullet ned..)Dejlig køretur I har været på..;-D

  SvarSlet
 8. Det lyder som den dejligste tur, Lene. Jeg er jo ikke så kendt på de kanter, men min bror har sommerhus ved Svinkløv, og jeg skal besøge stedet for første gang om kort tid. Her hos os er vi jo bidt af cykelture i øjeblikket.

  SvarSlet
 9. Annemarie, i nutidens biler med aircondition må man ikke ha vinduerne rullet ned ;-) Rart at høre, at du også genkender den forskel på motorcykel og bil.

  Madame, det var en rigtig god tur. I må ha cyklerne med, så I kan få cyklet i det nordjyske. Hvis du/ I har tid, så skriv evt på min mail, hvornår I er heroppe, for så kan det jo være, vi kan mødes :-)

  SvarSlet
 10. Pragtfuldt område i har været i. Det er efterhånden et par år siden jeg har været i Fosdalen, måske skal det være målet for en af sommerturene i år.

  Der er så mange skønne områder i Danmark, og så mange steder jeg gerne vil se eller gense.

  God sommer.

  SvarSlet
 11. Ser gøy ut, men også litt skummelt med motorsykkeltur. Stor fart, og man sitter ubeskyttet.
  Jeg er uerfaren med slikt jeg. Men
  fine bilder du viser.
  Takk for turen, Lene.

  SvarSlet
 12. Tak i lige måde Helle, og vi nåede desværre ikke i denne her omgang en travetur i Fosdalen, det vil jeg snart :-)

  Selv tak Elisabeth, jeg føler mig tryg ved føreren og motorcyklen og det er det vigtigste :-)

  SvarSlet