søndag, august 14, 2011

SØNDAG AFTEN

Den søndag, jeg havde planlagt i mine tanker, blev ikke til noget. Derfor blev min gåtur en sen affære, regnen skulle lige regne af, så jeg kunne gå uden at blive plaskvåd.

DSC03889

Vi faldt begge i søvn sidst på eftermiddagen, så nu forlænger vi aftenen med lidt vin og små kiks med ost. Godt jeg har fri fra sygeplejejobbet i morgen. Til gengæld venter et sommerhus på at blive rengjort og en have, der er gået helt grassat, mens jeg har leget ferie i sommerhuset. Nogle af bedene blev taget i dag, resten må blive i morgen. Det er på de her tidspunkter, jeg ønsker at bo på 4. sal inde i byen ;-) men fik jeg min vilje, ville jeg nok snart længes efter vidderne og roen på landet.

Sov godt eller god morgen afhængig af hvornår du læser dette.

6 kommentarer:

 1. Det blir nok en "sov godt" kommentar fra meg. Jeg har ikke råd til å legge meg nå når det er så fint lys og vakre farger i nord. Torsdag begynner jeg på jobb etter en lang og god og fin lærerferie. Hagen er ikke så pen her heller, men jeg har en plan... Klem fra meg.

  SvarSlet
 2. Tak Steinkjerringa, det er godt med planer, og sikke et lys I har :-)

  SvarSlet
 3. God morgen. Om lidt springer jeg på cyklen til første rigtige skole-arbejdsdag. Blyanterne er spidset og madpakken klar.
  God arbejdslyst med rengøring og lugning.

  SvarSlet
 4. Godmorgen Lene, her pakkes igen, vi kører til Sverige om nogle timer.. :-) og får besøg af Line og Benjamin nogle dage.
  Du må have en god dag i haven.. :-)

  SvarSlet
 5. Også et godmorgen fra mig...god fornøjelse med dine mandags-sysler:)

  SvarSlet
 6. Tak Eva og god første skoledag :-)

  Tak Inge og god køretur til Sverige, må solen skinne på jer :-)

  Tak Anne og en god dag til dig :-)

  SvarSlet