søndag, oktober 09, 2011

GÅ FOR MAVEN

Kampagnen Arbejdspladsen motionerer er ved at være slut, den fik mig i gang igen med motionen, jeg havde som mål at gå eller cykle hver dag, og det har jeg næsten holdt, jeg ligger lige nu med et gennemsnit på 59 minutter/dag. Jeg ved det jo godt, men hver gang jeg har glemt det, kommer det som en overraskelse, hvor godt min mave får det, af at jeg justerer min kost en smule og sætter motionen i højsæde. Jeg har ikke været af sted i fitnescentre eller dyrket motion sammen med andre, jeg er ikke kommet i gang med at løbe, men jeg har hver dag enten cyklet eller gået rask til, jeg har mærket pulsen komme op, og jeg har fået sved på panden.

DSC04419

Nu vil jeg tage de røde sko på og gå, for resten af dagen står på socialt samvær med god mad og drikke. I går tog jeg en rask gåtur, mens linsesuppen simrede. Og jeg har efterhånden overvundet min angst for mørket, jeg gik nemlig hen ad vejen i det fredede moseområde, fasanerne og jeg forskækkede hinanden gensidigt, men ellers mødte jeg ingen.

DSC04432

Suppen? Den blev en rigtig god oplevelse, det er ikke sidste gang, jeg laver den. Prøv den! Jeg lavede den med røde linser og milda 4% i stedet for fløde 9%

DSC04429

Må din søndag give dig plads til at gøre noget for dig selv, som gør dig godt.

7 kommentarer:

 1. Den suppe ser lækker ud. Jeg er ikke den store suppespiser, men nødder og bacon kan godt lokke lidt.....
  Hvor er du flittig med motionen. 1 time hver dag da flot.
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Rigtig god søndag til dig. Min har indtil videre været fin. Resten kommer på bloggen, tror jeg.

  SvarSlet
 3. ..og en dejlig søndag til dig :-) 1 time om dagen er flot, det når jeg vist ikke helt op på, tror jeg lander på mellem ½ og 1 time :-)

  SvarSlet
 4. Kender godt til det med at gå i mørke, men super flot at du har taget motionen til dig efter den kampagne. Nogle gange skal man lige have et skub bagi ;-) Den suppe ser lækker ud, og i vintermørket vil den helt sikkert stå på min menu. En dejlig aften til dig...

  SvarSlet
 5. Godt gået med motionen, her i huset er opskriften på linsesuppe herfra http://www.hjerteforeningen.dk/index.php?pageid=27&rid=41
  Go' aften til dig :)

  SvarSlet
 6. Jeg syntes at det er så flot, at du gik turen i mørket. Og det er en ganske særlig følelse der opstår i en, når der overvindes noget angst..det kender jeg fra mig selv - men kan ikke rigtig beskrive denne. Jeg er ikke så modig som dig, så jeg tager for det meste hunden med og mobilen, der er tændt, stikker jeg godt ned i lommen, hvor også lommelygten har sin plads. Hygge fra mig :)

  SvarSlet
 7. Tak Eva, jeg håber alting ser lysere ud hos jer, surt med den vandskade. God mandag aften :-)

  Tak Charlotte, jeg må over og læse på din blog :-)

  Inge, og i dag har jeg gået 75 minutter, det var ikke lige meningen ;-) Jeg misunder dig lidt at du kan lægge motionen ind som transport til arbejde :-)

  Tak Rav og krat og en god aften til dig :-) Nogle gange skal man ha et spark, og nu kan jeg jo mærke hvor godt det er for mig :-)

  Tak i lige måde Jette, den opskrift ser også lækker ud :-)

  Tak Hyggetrold, du kan tro, at jeg også har mobilen med :-)

  SvarSlet