søndag, november 27, 2011

DET ER DA EN START

Måske kommer der noget på fadet, nødder, stjerner eller noget helt andet. Måske gør der ikke. Men nu har vi adventslysene i hus, og det første lys er tændt.

P1020811

Landmanden ønsker sig nu et sæt adventstal og fire bloklys, de vil passe perfekt til jagthytten, som lyses op af levende lys. Meget typisk for ham, jeg viste ham tallene, mens vi var i butikken, men først nu ser han hjortene, hvor vi sidder herhjemme.

P1020815

Udenfor larmer det HELT VILDT, konstant ryger der små grene på vinduerne, og kombineret med lyden af svajende træer, hujende blæst og vindstød, virker faktisk ret uhyggeligt. Jeg er glad for mit solide hus. 

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine adventslys! Orkanen er vist på sit højeste lige nu - her hos os er det også uhyggeligt at høre lydene fra træer og fra grene der rammer ruderne.
  God søndag aften til jer, Lene.

  SvarSlet
 2. Det er en god start Lene, du må have fundet 4 lys mere til landmandens hule.. Der er også meget larm her i Bymarken, godt vi ikke sidder i et telt og holder fast i alt hvad der flagrer rundt. :-) Sidder lige og ser DRUpdate, du godeste hvor det blæser rundt omkring i landet.

  SvarSlet
 3. Tak i lige måde Madame :-) det er godt at vi kan sidde indenfor og ikke har et nybyggeri eller et skrøbeligt hus at tænke på.

  Inge, det er en perfekt overspringshandling i morgen :-) Landmanden ser fodbold, så jeg lader som jeg arbejder, men jeg læser blogge ;-)Jeg vil gerne tro at det blæser i hele Danmark.

  SvarSlet
 4. Dejlig blog du har - jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 5. DIY, tak og jeg vil glæde mig til at kigge over på din blog :-)Velkommen her.

  SvarSlet
 6. Spændende vejr, også her, hvor det hele hvirvler rundt, bortset fra det vi har surret fast. Trampolinen for eksempel og Gudskelov for det. Jeg synes, dine adventslys er fantastisk smukke i al deres enkelthed.

  SvarSlet
 7. Fine lys i har med adventstallene. Ja det lyder ret voldsomt med den blæst. Mand og hund er ude men jeg tror bestemt at turen bliver kort. God aften til dig ;-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle sjove adventstal - ja, mænd kan altså først se tingene når vi har lavet det - hi hi.
  Jeg tror jeg vil slutte en stormende søndag af med et glas gløgg - heldigvis er det nu begyndt at stilne lidt af her i det nordjyske.

  SvarSlet
 9. Tak Nina, godt I har surret trampolinen fast, den ville banke rimelig hårdt på vinduerne :-)

  Tak i lige måde Anette, sikke et vejr at være ude i, jeg håber du har fået mand og hund hjem igen :-)

  Marianne, han så kun tallene, da jeg viste ham dem i butikken ;-) Nu inspirerede du mig, jeg snupper også et glas gløgg :-) Og blæsten sender stadig grene mod mit vindue, her lidt syd for dig, men måske ikke så hyppigt.

  SvarSlet
 10. Huhej, hvor det blæser! Og den advents"krans" er da bare helt rigtig hjemme hos jer:-)

  SvarSlet
 11. Tak Charlotte, og bakken har noder og tekst med julesange påtrykt, så korsangeren og jægeren er begge tilgodeset :-)Og det blæser og blæser, nu vil jeg snart blæse blæsten et stykke.

  SvarSlet