søndag, april 15, 2012

NEJ TAK! JEG ER IKKE SYG!

Sådan svarer mange , især konsulenter og andre landbrugsfolk, hvis jeg spørger, om de vil have te (det er så, inden de har opdaget, at jeg, værtinden, kun drikker te)

Min optakt til retræten blev ikke den bedste. Kl 20 aftenen før begyndte jeg at fryse og fryse. Omkring ved 1 tiden gik det over til, at jeg svedte og svedte og ikke sov ret lang tid af gangen. Da morgenen kom, var det svimmelhed og kvalme, der tog over. Jeg havde det bedst liggende, og efterhånden var jeg i tvivl, om jeg overhovedet kom  af sted. Symptomerne blev bedre, men kunne jeg selv køre to timer til retrætestedet? Da klokken nærmede sig sidste afgangstidspunkt, tog jeg beslutningen, jeg VILLE til retræte, en CocaCola blev min følgesvend, og humøret og helbredet blev også bedre undervejs.

Jeg har ikke været på toppen, der er blevet sovet meget, og den gode mad på retræten er ikke blevet nydt, som den burde. Men jeg har haft en rigtig god retræte, som du kommer til at høre mere om senere.

Men jeg har mistet lysten til te! Mig, der normalt drikker omkring 2 liter te om dagen! Selv nu hvor jeg har brygget te til landmanden, har jeg overhovedet ikke lyst til at hælde te op til mig selv. Men pandekager havde jeg lyst til, så det blev vores sene aftensmad.

P1030247

14 kommentarer:

 1. Øv at du ikke var frisk..
  Jeg har aldrig været så syg, så jeg blev nødt til at drikke te..:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Inge :-) heldigvis fik jeg en god retræte på trods af det, man kan tænke meget eller læse gode opbyggelige bøger i en seng ;-)

   Slet
 2. Rigtig god bedring ;-) håber du snart bliver frisk igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tove, egntlig har jeg følt mig frisk i dag på nær det med den manglende telyst, men lige nu begynder svimmelheden igen. Jeg kan ikke tåle at komme hjem til computer og hverdag ;-)

   Slet
 3. Avs - jeg er inkarneret tedrikker! Og de eneste gange jeg er holdt op med at drikke te - er de gange jeg har været gravid ;-)
  Glæder mig til at høre om dine oplevelser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Kong mor, den årsag kalkulerer jeg ikke med :-)

   Slet
 4. Ikke lyst til TE?! Så må du være syg ;-)
  Jeg elsker min te, men drikker det ikke på arbejdet - HADER posete, mens kaffemaskinerne er 'state of the art', så kaffen er glimrende.
  Godt du havde en god retræte trods alt, men alligevel synd, at du nok ikke kan have fået det fulde udbytte af den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, men jeg føler mig ikke syg-syg, bare lidt vag ;-)

   Slet
 5. Mon ikke te-trangen vender tilbage, - det lyder da ikke så rart.

  Spændende at høre om din retræte. Jeg har tilbragt påskedagene i New York, nærmest midt på Times Square, - det var ikke stille, kan jeg love for:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det må være dejligt med sådan en New Yorker tur, omend man næppe kan betegne den som stille :-)

   Slet
 6. Øv at du ikker var/er på toppen, håber du får det bedre...Jeg er både kaffe og tedrikker, dog ikke te dagligt men kan sagtens nyde en god kop te...Kaffe skal jeg dog have om morgenen, en enkelt kop til at vågne på..En god mandag til dig..;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Annemarie, jeg har det bedre :-)

   Slet
 7. Godt, du havde en god retræte selv om du ikke var frisk. God bedring til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, jeg føler mig frisk igen :-)

   Slet