mandag, juni 04, 2012

HVAD LAVER DE DOG?

Ja indimellem stiller jeg mig også det spørgsmål, når jeg går hjem fra arbejde efter 9 timer og stadig synes jeg, at jeg mangler noget. Hvad er tiden dog gået med?

I dag har jeg for at få en overflytning til at gå op i en højere enhed talt i telefon med pårørende x flere, lagt beskeder på telefonsvarer, derudover talt med overflytningsstedet x flere, og så sandelig også en frisør, sig ikke, at jeg ikke tager alle faktorer med i planlægningen af en god overflytning.

Det meste af min sygepleje i dag har bestået i at informere, i at tale med patienter, i at tale med pårørende, i at tale med læger og alt det der talen skal så dokumenteres på papir, så andre forstår det og kan tage over, når jeg nu holder fri i morgen. Og det er netop det sidste, der fylder i hovedet lige nu. For på arbejde har jeg ikke mulighed for at formulere mig, rette lidt, gå lidt fra det skrevne og så læse igennem igen, sådan som jeg gør med blogindlæg. Og min erfaring viser mig, at selv når jeg tror, at jeg er tydelig i mit sprog, så kan det stadig misforstås, for vi mennesker lægger hver vores forståelsesramme ned over det, vi læser, ser og hører og tolker derudfra. Heldigvis skal min gode makker i dag på arbejde i morgen, så hun kan tage sig af, at overflytningen klapper perfekt.

Men det har været en god dag, jeg har fået glade smil, jeg har set fremgang hos en patient, som jeg har fået lov at passe de sidste tre dage, og vi fik en gave fra en tidligere patient, som kiggede op til os. Mit hoved er tungt, min krop er træt, men solen skinner og jeg er ved at samle mig sammen til at gå en tur med vandkanden udenfor og forhåbentlig giver det så energi til at gå videre ud på vejen og bare gå og gå.

P1030423

6 kommentarer:

 1. Jeg har også haft sådan en dag, hvor jeg har nået alt og intet.. :-) Lad os nyde fridagen i morgen, og håbe på at vejret snart vender den varme side til os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det er en aftale, nydelse og snarlig varmegensyn :-)

   Slet
 2. Jeg kan så godt lide dine arbejdsindlæg - ja også de andre - men det er så smukt som du går op i dit arbejde. Altid med omtanke for om det hele nu er i orden, også når du er træt, magter du at tænke på en patients frisørbesøg(?) og det gør mig så glad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene, nu er du igen linket på min blogroll, jeg har haft nogle problemer med computer og ikke mindst de nye funktioner på blogspot, som gjorde at mit (hjemmelavede) layout røg helt i hampen og blogroll og links forsvandt. Det fratog mig lysten til at blogge et stykke tid, men nu er jeg i gang igen og har fået samlet de blogs op jeg før fulgte med i :-)
   Dejligt indlæg forresten, kan næsten fornemme lettelsen og glæden ved at komme hjem og slappe af og føle man har udrettet noget!

   PS: Jeg kan ikke kommentere i en box her som normalt, men kun under svar. Det har jeg oplevet på mange andre blogs, efter de ændrede layoutet. Der kom dette skilt op, hvor der stod:

   Denne gadget er ikke konfigureret korrekt. Webmaster-tip: Sørg for, at "Friend Connect Settings - Home URL" (Indstillinger for Friend Connect – webadresse til startside) er den samme som webadressen til dette websted.

   Slet
  2. Tak Stine, jamen den her patient har ligget hos os i LANG tid og trængte virkelig til en klipning, så når der nu endelig var en tid til, at en frisør kunne komme på afdelingen, så skulle det prioriteres. Nok er jeg ikke en kvinde, der går op i hårfjernelse, makeup, sko og tilbehør, men en hårklipnings indvirkning på humøret, DET kender jeg til :-)

   Slet
  3. Tak Elin, ja det var skønt at slappe af, men endnu skønnere at jeg fik taget mig sammen til at gå en tur og rydde op på mit køkkenbord ;-)
   Den fejlmeddelelse har jeg også i min sidebar under faste læsere og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Øv at du ikke kan kommentere på vanlig vis.

   Slet