tirsdag, juli 31, 2012

HAR DU DET GODT?

Min afdelingssygeplejerske lød bekymret i telefonen. Vi havde snakket sammen søndag aften, fordi jeg skulle have råd om, hvordan jeg skulle takle en total fyldt afdeling i forhold til, hvis der kom flere patienter. Og da havde jeg nævnt , at jeg ville kigge ind på en af mine to fridage mhp. en kursusansøgning. Nu var hun bekymret, fordi jeg ikke var dukket op. Det sidder stadig i hende, at de ikke havde kunnet aflæse på mig, at jeg havde det forfærdelig dårligt psykisk (arbejdsudløst) for et par år siden og ikke havde kunnet finde ud af at få det sagt til min ledelse. Først da jeg havde det godt igen, kunne jeg snakke om det.

IMGP8944

Jeg har det helt fint, jeg har bare haft travlt på mine fridage, jeg laver regnskab og i dag har jeg hygget mig hele formiddagen med min ældste lillesøster og svoger. De kom med rundstykker efter at have sendt deres datter med fly fra Aalborg til et års arbejde på et hotel i Geilo i Norge. Jeg har nydt at have dem her, men nu må der arbejdes, kursusansøgningen må laves i morgen efter arbejde, jeg er nemlig blevet bevilget en tur til Barcelona sammen med en af vores ergoterapeuter og en sygeplejerske fra et andet apopleksiafsnit. Vi skal til en konference om dysfagi (synke og spisebesvær) i oktober måned, det bliver spændende.

IMGP8945

Jeg har lovet datteren, at vi efter arbejde i dag skal på udstilling, så ikke flere hyggestunder, nu skal der arbejdes. God tirsdag til dig, her er der skiftevis regn og sol, hvordan er det hos dig?

6 kommentarer:

 1. Det er vel nok godt at høre, at en leder tager sit job alvorligt og bekymrer sig om sine ansatte.

  Du får da vist travlt med gode ting:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg har en rigtig god chef :-)

   Slet
 2. Hvor er der smukt i Geilo.. Jeg synes det lyder som en rigtig god leder du har der, det er meget bedre at spørge 10 gange for meget end en enkelt gang for lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg fik helt lyst til at tage derop igen :-) Og jeg tror også det er blevet min chefs motto.

   Slet
 3. Den slags ledere kan vi ikke få nok af!
  Det er en noget flottere norgeshimmel, du viser her, i forhold til den jeg så i vores ferie.
  Jeg har kun set Geilo om vinteren, men er ikke i tvivl om, at det er lige så smukt om sommeren. Din niece er heldig at skulle arbejde deroppe.
  Og du er heldig at få en tur til Barcelona :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, vi var i Norge midt i hedebølgen, så selv Bergen havde høj sol ;-)
   Og jeg er heldig både med min leder og turen (og det er min leder, som har sørget for at få mig af sted :-)

   Slet