tirsdag, juli 10, 2012

HVOR SKAL VI HEN?

Det er absolut ikke solbadevejr, faktisk kan det gå hen og blive lidt koldt, hvis ikke man har det rette tøj på. Så må man gå sig til varmen. Et bakket terræn er veloplagt til dette.


Istvan nød at gå tur sammen med os, og landmanden er god til at finde på små lydighedsopgaver, så Istvan umærkeligt bliver trænet hele tiden.Søen ved kirken indbød til vandtur, og da et af bedømmelsespunkterne til august måneds prøve er dirigering i vand, uden at en and/due lokker hunden ud, så blev Istvan sendt ud.
Han klarede det til UG, det var næsten som at se en fjernstyret båd.


"Skal jeg den vej?"


"OK, så gør jeg det. Men hvor er anden, du vil ha hentet?" Der var ingen and, så opgaven var også at få Istvan ind, selvom han vanligvis bliver sendt ind i sivene efter en attrap. Det klarede han fint.Nu er de to sendt af af sted til træning, så må jeg hellere få prøvet løbeskoene af. Som anbefalet går jeg rundt i dem lige nu, så jeg kan mærke, om det nu også er de rigtige jeg har fået. Det mærkes sådan.

God tirsdag aften til dig.

11 kommentarer:

 1. Han er bare dygtig ham Istavan, hehe når man tænker på nogle af de numre han lavede som hvalp, den med mobilen glemmer jeg ikke..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, måske var numrene udtryk for en dygtig hjerne ;-)

   Slet
 2. Hvor er han blevet god, jeg elsker det unikke samarbejde der er mellem en dygtig hundefører og hans hund
  Ha endnu en dejligferiedag Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, det samarbejde er også spændende at iagttage :-)

   Slet
 3. Imponerende! Jeg er bare SÅ betaget af, hvordan man kan få hunde til at lystre så blindt - og samtidig elske både det og herren, der kommanderer. Min svoger kan det samme - det er en sand fornøjelse at se dem træne sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg nyder at se deres samarbejde og tætte forbundethed :-)

   Slet
 4. Jeg har gået til hvalpetræning med Frue i sin tid. For mig er det lidt af et under, at det kan lade sig gøre, det med Landmanden og hans hund! Jeg håber løbeskoene også er rare at løbe i! Sejt, at du er kommet i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg er også imponeret :-) Og skoene var bare gode, endnu er det mere gang end løb ;-)

   Slet
 5. Sikke et godt hundeliv Istvan har hos jer.
  Jeg har været lidt tilbage i din blog, og glædede mig over pindsvinene. Det er meget længe siden, jeg har set pindsvin (bortset fra de fladmaste på vejene)Men der er noget hyggeligt over pindsvin, synes jeg. Og Istvan har åbenbart respekt for dem ;-)
  God fornøjelse med løbeskoene. Håber, de vil bringe dig frem. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty :-) Istvan har respekt for pindsvinene, men han finder frem til dem hver aften :-)

   Slet
 6. Radio Controlled boats provided here are cost effective.These fast fjernstyret båd
  cover many varieties - speed boats, radio controlled hovercraft and more. Some have watercooled motors and are capable of very high speeds.The brand new Arrow Wind rc boat is fast and furious fun. With a SC 390 type racing motor and a large torsion propeller you can reach speeds of 25+ MPH.

  SvarSlet