torsdag, juli 05, 2012

TERRASSETANKER


Jeg er ikke helt gode venner med blogger i forhold til at skrive indlæg og indsætte billeder. Nu er det jo sådan, at min nye Mac ikke kan bruge windows live writer, så indtil jeg har fundet ud af noget andet, må det blive sådan her. Jeg håber, at det her billede fra søndagens hundeprøve bliver større end forrige indlægs billede.

Dagen i går blev brugt på sølvbryllup, gode MCvenner havde inviteret os og 70-80 andre til fest. Vi valgte så også at køre til morgensang, når nu vi havde ferie, det betød rimelig mange kilometer på vejen, men vi havde en god dag. Morgenen startede tidligt, og selv om der var mange mennesker, så valgte de fleste at gå rundt og hilse på. Det samme om aftenen, vi kom som nogle af de sidste, så det blev en lang runde rundt. Her var ikke noget med slatne håndtryk, næh et fast håndtryk og et nærværende blik på den, man hilste på.

God Musik,god mad, sjove taler, gode sange og masser af snak. Natten blev til morgen, inden vi kom i seng, men landmanden er allerede oppe og i gang i marken. Jeg kan heller ikke sove,men nu er morgenmaden, en bog, computer og mobil taget med ud på terrassen. Dagens gode vejr skal nydes.

Må din dag bleve fyldt med gode ting og nydelse

10 kommentarer:

 1. En herlig dag som avsluttes med en koselig fest forstår jeg. Godt med en rolig dag på terrassen etterpå da. Her går det i rydding og vasking. MEn skal ut å nyte sola litt også. Må det når den endelig skinner, ihvertfall litt innimellom.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Astrid, du må sørge for at komme ud, for lige om lidt melder de om regn igen :-)

   Slet
 2. Skønt at have mulighed for at være med til det hele, både morgen, aften og nat.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, der var tid til det hele :-)

   Slet
 3. Det har været en dejlig dag..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, så sandt :-)

   Slet
 4. Atter en grund til at holde sig til en pc med Windows - jeg kunne slet ikke leve uden WLW ;-)
  Er du ikke træt? Jeg elsker langvarige fester, men kan søreme godt mærke, at jeg er længere om at komme op i fulde omdrejninger igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, nu fik jeg den jo i gave og jeg kan rigtig godt lide design og det at der ikke skal antivirusprogram :-)
   Jeg var træt, men lagde/sad jo hele dagen på terrassen, så det gik ;-)

   Slet
 5. Det er sådan en glad dag, men kan leve lidt højt på længe. Men hvor kan man også blive træt. Det er godt, at du har mulighed for at nyde og slappe af på terrassen. God aften til dig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Susanne :-) Ja trætheden hænger ved, men når man som jeg kan slappe af og gå lange ture, som kommer energien nu hurtigt tilbage :-)

   Slet