torsdag, juli 19, 2012

VED DU HVAD DET BEDSTE ER?

Ved vores sommerhus?

Roen? Ja det kunne det godt være. Lige fra første dag, da vi parkerede bilen for at se på det sommerhus under opførelse, som vi havde fået et tip om, følte jeg en ro og fred der midt i skoven, kun 1 km fra vandet.

Nyt hus = få vedligeholdelsesprojekter de første år? Også det, i år mangler jeg dog at få givet vinduerne olie, det må gøres på fridage, når nu ferien er slut og sommervarmen forhåbentlig kommer.

Afslappende? Helt sikkert, og i år har jeg haft tid til at komme helt ned i tempo, da vi fravalgte motorcykelferie sydpå.

De mange muligheder for varierende gåture takket være masser af stier på kryds og tværs i hele sommerlandet? Det er så godt, jeg nyder de mange gode stier, hvor man også kan cykle. Hjemme kan jeg kun gå/løbe ud ad vejen og tilbage igen.

Men måske er det bedste, at jeg nyder mit hjem dobbelt så meget, når jeg vender hjem. Jeg kigger på de smukke ting, jeg har rundt omkring i huset. Min mellemste lillesøster sagde til mig til min fødselsdag, at jeg havde et tjekket hjem! Tænk en gang, jeg blev så glad. Jeg elsker mit hjem, jeg synes det er hyggeligt, men jeg er ikke indretningsinteresseret eller kreativ gør-det-selv-kvinde, så en boligreportage kommer der ikke fra mit hjem. Men med årene har tingene fundet deres plads, der er kommet smukke ting til, ting med minder om andre mennesker, ting med minder om inspiration fra bloglandet osv.

taget med mobilen 

Og på sådan en aftentur ud ad vejen, ja så ser jeg igen, hvor dejlige omgivelser jeg bor i. Også selvom skyerne så truende ud, så holdt de sig, og nu skinner solen igen. God aften til dig.

kornmarker er bare kønne at se på
14 kommentarer:

 1. Det er lidt sjovt at vi er nødt til at tage væk for at se fordelene ved det hjemlige.. :-) Jeg har det på præcis samme måde, når vi kommer hjem efter flere dage i Sverige, og egentlig også når vi kommer op i skoven, efter lang tid hvor vi ikke har været deroppe. Der er fordele begge steder, og de er mest tydelige, når man har været væk fra stedet et stykke tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, vi vænner os vist til hverdagen et sted, det er en gave, at vi har sådanne fristeder, så vi får nyt syn på hverdagen :-)

   Slet
 2. Altså, nu tog hende Inge igen ordene lige ud af min mund :-) Men det var godt og rigtigt sagt, var det - både hendes og dine ord ... vi har jo også to hjem, og de har hver deres fordele.
  Smukke og dramatiske skybilleder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, synkrontænkning :-) Det er dejligt at kunne veksle mellem to steder, vi må også til at bruge vores fristed mere om vinteren.

   Slet
 3. Hjemme er der hvor vi har hjertet med.
  Det har jeg lært - endnu mere - efter de to år på Æblebakken.

  Dejligt at du har det godt hvor du nu engang er!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Stine, tak for de sande og smukke ord :-)

   Slet
 4. Sådan skulle det helst være - men hvor mange mennesker har det mon sådan - eller skænker det en tanke? Dejligt, at du holder af dit hjem - og sikke dejlige billeder af jeres smukke sted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg tænker heller ikke altid på det, har ofte for travlt med at fokusere på de ting, der irriterer mig, desværre. Men så er det godt at komme lidt væk :-)

   Slet
 5. Jeg elsker også mit hjem og det har været mange forskellige steder i verden. Hjem er for mig det sted hvor jeg blandt andet kan have morgenhår en hel uge i træk. Hvor jeg er omgivet af ting som jeg elsker og har minder ved. Hvor jeg føler mig helt tryk. Nu hvor jeg er alene sammen med min hund føler jeg at jeg endelig er helt HJEMME.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lotte, dine ord siger netop gode ting om det at føle sig hjemme, tryghed, minder, at kunne være sig selv, tak :-)

   Slet
 6. Så fint du bur :)
  Når me har budd ein stad ei stund og fått sett vårt eige preg på huset er det ikkje berre eit hus, men ein heim :)
  Eg er også veldig glad i heimen min som også er barndomsheimen min :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie, hjem er netop mere end et hus, og det må være ganske særligt at bo i sit barndomshjem :-)

   Slet
 7. Det betyder meget at føle sig hjemme. Nu er det 14 dage siden jeg flyttede ind i mit nye hjem, og jeg føler heldigvis allerede, at det er hjemligt. Selvom der mangler lidt.....

  Du bor i smukke omgivelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, at kunne skabe sig et hjem og at kunne føle sig hjemme er ikke altid givet, når man er flyttet. Det er dejligt, at du allerede har lidt af den følelse, men jeg tror også, at du er omgivet af smukke ting med gode minder :-)

   Slet