onsdag, juli 18, 2012

VOKSEN? eller det bedste solbaderåd?

Hverdagen banker snart på, jeg øver mig i ikke at snakke om arbejdstøj og praktiske foranstaltninger med datteren. Hun vil leve i nuet frem til mandag, hvor hun har fået job hos landmanden. Inden da skal sommerhuset fyldes op med gamle gymnasieveninder til den årlige sammenkomst.


Der solbades på terrassen, og jeg solbader, mens jeg luger ukrudt og overvejer, om jeg nu kan kaldes voksen? Min kære mor sagde altid, man bliver meget pænere og hurtigere brun, hvis man arbejder i haven samtidig. Jeg tænkte som ung, at den tro måtte hun da gerne arbejde i, jeg skulle ikke nyde noget ;-) Nu forener jeg nødvendighed med den kendsgerning, at jeg får sværere og sværere ved bare at ligge i solen. Så nu tror jeg også på det råd.


Og så får jeg gedigen tæsk af Conny, som kommenterer med herinde, i Rumble. Men jeg bliver ved, gør jeg, en skønne dag får jeg vel en lille sejr. I går aftes lykkedes det en enkelt gang overfor svigerinden, det kan jeg leve højt på længe.Landmanden ser vi ikke meget; når han ikke arbejder, træner han og Istvan. landmanden har dog lovet mig en motorcykeltur, inden min ferie slutter, og denne gang forhåbentlig i tørvejr. Dagens vejr? Sol og blæst samt hvide skyer. Hvordan ser det ud hos dig? Må din onsdag uanset vejret blive god og dejlig.

16 kommentarer:

 1. Hvor ser jeres sommerhus skønt ud - fantastisk fristed. Her i Nordsjælland er der også dømt ferie og sol, blå himmel, hvide skyer, grå skyer og ikke særlig meget varme, men vi nyder alligevel

  SvarSlet
  Svar
  1. Moster Tulle, tak, vi nyder også vores fristed :-) God ferie til jer med forhåbentlig sol og varme.

   Slet
 2. Altså - vores mødre havde jo nok ret mht at bevæge sig i solen. Vi havde ingen have, og den, jeg har nu, er let at passe. Jeg kan sagtens finde ud af, både at sidde helt stille og læse - gerne faglitteratur, eller at både gå og løbe i solen!
  Jeres sommer ser så hyggelig ud - bare man kan komme ud, er det skønt. Vors drivhus forlænger mulighederne. Men man bliver ikke brun af at sidde derude:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg kan også sagtens finde ud af at læse, men det måtte jeg ikke i går før senere :-)

   Slet
 3. Jeg gider ikke ligge i solen og stege, men jeg gider godt være ude når vejret er til det.. Vil dog meget hellere have en golfkølle i hånden end et lugejern.. :-)
  Her i byen ligner vejret jeres, hvis man er i læ og solen kigger omkring en sky, kan man fint få sol på næsen.. :-)
  God dag hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, golf må også være sjovere end lugning :-)

   Slet
 4. Hvor lyder det skønt. Det hele :-) Hvad hedder du i Rumble? Så kan vi tage en omgang også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stine, det er dejligt :-) Jeg hedder mit navn, mellemrum og så KC, det kunne være hyggeligt at spille sammen, hvad hedder du i Rumble?

   Slet
 5. Jeg kan simpelthen heller ikke holde ud bare at ligge i solen, men jeg vil da nødig ødelægge din glæde over at tro, at du ikke er nødt til at passe haven ;-)
  Spiller du Rumble? Jeg skal søreme da lige have fundet dig ... har lige installeret den på Johns iPad, men er endnu ikke nået længere end til at øve mig :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg er jo blevet voksen, så jeg ved godt, at haven skal passes ;-)
   Kig hos Stine, så finder du mit navn, hvad hedder du i rumble? Jeg er ikke god, men jeg er ihærdig :-)

   Slet
 6. Hvor ser det dog dejligt ud ved jeres sommerhus.... og så med datteren på sidelinien, glæder mig til det bliver min tur :)
  Jeg spiller også gerne Rumble ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jette, vi nyder det også, kan godt forstå at du glæder dig :-)
   Tjek min kommentar til Stine, så kan vi spile, hvad hedder du i Rumble?

   Slet
 7. Aaah, hvor er det bare dejligt at se havemoeblerne i brug. Vores har ikke haft hynder i endnu i aar! :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, jeg håber snart at di får lov til at tage hynderne i brug, vi satser på Indian Summer :-)

   Slet
 8. Rumble er sjovt, synes jeg - selv når man bliver tævet (fx af den gode Ellen).
  Hvor er det hyggeligt, datteren og den gamle klasse holder sammen. Det vil de blive glade for senere også (siger sekretæren/adresseefterforskeren i Ripensersamfundet, der holder årlig jubilarreception for Ribe Katedralskoles jubilarer).
  I må i øvrigt have lånt det gode solvejr oppe ved jer, siden I kan sidde med hynderne ude. Nyd det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Conny, når du bliver tævet af ellen, hvad bliver jeg så ikke ;-) Men det er altså nogle mærkelige ord, den godkender.

   Jeg har ingen kontakt til mine skolekammerater hverken folkeskole eller gymnasiet, jeg savner det heller ikke, men jeg savner mine elevkammerater fra sygeplejeskolen. Dem er det lang tid siden, at jeg har set.

   Det regner nu, men jeg håber solen kommer tilbage

   Slet