onsdag, august 22, 2012

CIRKLEN

Der er den gode og den onde cirkel. I dag røg jeg vist i den onde cirkel. Der er travlt på arbejde, jeg synes, jeg knokler, og alligevel når jeg ikke det, jeg skal. Jeg begynder at sætte spørgsmålstegn ved min evne til at prioritere og tilrettelægge, jeg ved dog samtidig også, at som en af de erfarne bliver jeg ofte inddraget i andres problemstillinger, og da jeg også er sådan en, der ikke kan lade være med at blande mig, hvis der diskuteres en problemstilling, så ender jeg hurtigt med mange bolde i luften. Samtidig er jeg træt, fordi løbet åbenbart satte sig i kroppen kombineret med de travle arbejdsdage, så jeg ikke fik sovet så meget i nat. Det gjorde så, at jeg formulerede mig dårligt og blev misforstået og i forsøg på at rette op på det, væltede muren, og jeg begyndte at græde. Så blev alt fokus rettet mod mig i stedet for på det, vi diskuterede, hvilket jeg bagefter blev irriteret over. Jeg har nemt til tårer og nemt til latter, jeg har arbejdet i mange år med at kontrollere min tendens til tårer, når jeg bliver vred eller bliver misforstået. Og som årene er gået og erfaringen er kommet, er jeg også blevet bedre til det. I dag havde kroppen åbenbart ikke ressourcer nok til at dæmme op for gråden, for da jeg skulle inddrage en fejltagelse, jeg havde begået, som et eksempel på det, vi diskuterede, gik det galt.

P1040166

Hjemme fortsatte jeg den onde cirkel, fandt slik på hemmelige steder og spiste det i løbet af ingen tid. Så ville jeg ud og cykle, og knap var tanken tænkt, før en byge med masser af vand satte ind. Nu skriver jeg indlæg og satser på, at energi og vejr giver mulighed for lidt frisk luft, inden huset skal gøres klart til rengøringshjælpen i morgen tidlig. Heldigvis skal jeg på arbejde igen i morgen, så jeg kan få samlet sammen på alle boldene, og bagefter har jeg tre fridage. Jeg skal nok ende i den gode cirkel igen :-)

P1040164

10 kommentarer:

 1. Uff for en dag Lene.. Jeg kender godt det med at blive så irriteret og f rustreret, så jeg begynder at græde.. og det er ikke fordi der egentlig er noget at græde over, bare fordi jeg er træt og ked..
  Op på hesten igen, og bid den onde cirkel over.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, den er bidt over, og jeg har været oppe på hesten (cyklen)

   Slet
 2. Åh nej, Lene... det var altså slet ikke meningen, men jeg kom sådan til at grine, fordi jeg kunne genkende det hele og det var befriende og lidt sjovt, at vi er nogen, for hvem både latter og gråd ligger lige ved overfladen og som i virkeligheden ind imellem græder af helt andre årsager, end andre måske tror i øjeblikket det sker.

  Må din aften give dig ro, styrke og grin og så glæder jeg mig til, at vi skal ses i morgen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liselotte, ja folk blev mere bekymret for mig, så jeg ikke kunne diskutere det, der betød noget ;-) Jeg glæder mig også :-)

   Slet
 3. Åh Lene hvor jeg kender det der med, hvor tæt der er mellem gråd og latter, når man er "overtræt". Godt, at du er så velanskrevet på din arbejdsplads, som jeg fornemmer, at du er, og at du har sådan et godt bagland, så går det aldrig helt galt, men alligevel pas godt på dig selv!
  Kærlige knus Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne, jeg passer på :-)

   Slet
 4. Ja, sådan er det nogen gange. Men du kan løbe 5 km, og det kan igen tage fra dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det kan jeg nemlig :-)

   Slet
 5. ja, livet går op, og det går ned, og så går det heldigvis op igen. Det er bare rarest, når man er oppe, synes jeg. Din cykeltur, som jeg lige har læst om, er jo klart "oppe", så "op på cyklen igen".

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg er oppe igen :-)

   Slet