onsdag, august 29, 2012

DET SIDSTE NYE

Dagen starter lige så mørk som i går, jeg smører madpakke, brygger te, spiller Ruzzle, tømmer opvaskemaskine, mens jeg prøver at tage mig sammen til at gøre mig klar. Dagen i dag bliver fyldt med arbejde fra morgen til aften. Efter arbejdsdagen skal resten af eftermiddagen bruges på at få mere viden om det sidste nye indenfor behandling af blodpropper i hjernen. Det meste af afdelingen skal med sammen med mange andre fra de øvrige sygehuse i Nordjylland, når eksperterne fortæller. Det skal nok blive godt.

Løbeturen i går aftes blev mellem bygerne, næsten, jeg nåede ikke helt hjem, inden regnen tog over igen. Regnen gør så også, at jeg kan tage den med ro, hvad angår madpakker, for dagen i dag bliver ikke starten på høst her, vi må vente tålmodigt på flere dages tørvejr.

Må din dag fylde dig med lys og varme

P1040208

8 kommentarer:

 1. Nydelige valmuer langs veien. Syns det er så flott å se når vi er i Danmark.
  Ja det blir en lang dag. Håper den har vært god.
  Les på kalenderen min: Der det ikke regner blir det ørken. Noe å ta med seg når en som jeg, klager over regnværet. Men jeg syns ikke det behøvde å regne så mye og ofte :)
  Hilsen fra meg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Astrid, gode ord, men jeg er enig med dig, så meget regn behøver vi ikke :-) God dag til dig

   Slet
 2. Du må have en god og lærerig dag Lene, her ser det ud til sol og godt vejr, hvis man skal tro meterologerne.. Lige nu er det tåget. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, det blev en god og lærerrig dag. Solen skinnede, det mærkede jeg så ikke så meget til, og jeg kørte også i tåge på vej til arbejde :-)

   Slet
 3. Ja, det høstvejr - det er nogen gange lidt for spændende! Fint du fik løbet, selvom der kom regn. Hvordan går det med fødderne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, heldigvis har vi i år lejet en kæmpe mejetærsker, som kan klare det i løbet af få dage. Fødderne er jeg lidt bekymret for, men ikke mere end at jeg løber i aften :-)

   Slet
 4. Du kunne ruzzle med mig også? Jeg ruzzler som kongmor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Stine, du bliver udfordret med det samme, jeg hedder mit navn og så med KC bagefter :-)

   Slet