torsdag, august 09, 2012

GOD MORGEN

Flere af mine kolleger bor i cykelafstand fra sygehuset, dvs 5 – 10 km. Jeg har tit tænkt på, hvor dejligt det ville være at kunne lægge sin motion ind som turen til arbejde. Nu er kollegerne også begyndt at løbe på arbejde et par gange om ugen, så når jeg møder en kollega i personalestuen med blussende kinder, glimt i øjet og smil på læben, så ved jeg, at det har været løbedag. Mine 28 km på arbejde opfordrer ikke til cykeltur, end sige løbeture, så jeg må sørge for motionen på andre tidspunkter. I dag har jeg mange ting på programmet, frisør, indkøb af ovn, kontorarbejde og besøg hos min far. Samtidig er det også løbedag i følge mit program, så jeg stod op klokken seks, hoppede i løbeskoene og gik/løb 25 minutter. Jeg forstår godt, hvorfor mine kolleger ser så glade og energiske om morgenen efter en løbetur. Jeg føler mig rigtig godt tilpas nu.

09082012037

Må du føle god energi og  få en glædesfyldt dag.

09082012038

25 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er vildt flot, at du overhovedet orker at løbe så tidligt om morgenen - du må da næsten få motion nok bare ved at gå på arbejde?
  Jeg er også stået af cykelræset med mine 60 km hver vej, men lige som du påstår jeg, at havde jeg max 15, så cyklede jeg skam!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, jeg går også meget på arbejde, men med en god skridttæller går jeg ca. 5000 skridt på arbejde,det er ikke en af de tællere, der tæller, hver gang jeg vrikker med hoften ;-)Og vi skal jo helst op på 10000 skridt om dagen :-)

   Slet
 2. Superflot! Og dejligt, at du er blevet glad for at løbe! Det ér altså dejligt, når først man er kommet rigtigt igang:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, og tak for inspiration og rollemodel :-)

   Slet
 3. Hvor er det en smuk morgen du viser her.. Sejt at du holder fast i dit løbeprogram.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, tak og det var en lidt kold men meget smuk morgen herude på landet :-)

   Slet
 4. For noen nydelige himmelbilder.
  Både soloppgang i dette innlegget og solnedgang i forrige.
  Håper du får en herlig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid, og en herlig dag til dig også :-)

   Slet
 5. Især når man er træt giver sport ny energi. Det er så skønt!
  Rigtig dejlig dag til dig - med masser af energi!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine, det er bare så let at glemme, når man er træt, at den bedste kur er motion :-)

   Slet
 6. Hatten af for dig. Det er så flot, det du præsterer og holder fat i., mon ikke det ku' inspirere en anden en til at komme igang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, du kan også, det er jeg helt sikker på :-)

   Slet
 7. Jeg har desværre også for langt til arbejde, men savner da min gåtur fra toget og til jobbet efter jeg har fået bil..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, bilen er dejlig nem, så jeg kan godt forstå du nyder den. Ulempen er jo som du siger, at vi får for lidt motion på den konto :-)

   Slet
 8. Sejt, at du kan løbe om morgenen. Der er jo nogen, der siger, det giver ny energi, og den har du vist brug for med dit dagsprogram.
  Men min krop KAN altså ikke motionere om morgenen. Heldigt så, at jeg har tid efter arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det er så også kun når jeg har fri, at jeg kan prøve morgenmotion af :-) Ellers skulle jeg stå op kl 4.30 ;-)

   Slet
 9. Som altid smukke billeder fra dit område. Motionen er min evige dårlige samvittighed. Og det burde jo bare være at gøre det. Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, motion gør godt, og hvorfor jeg så har så svært ved at få det gjort, undrer mig, det er også derfor jeg synes det perfekte måtte være at få det lagt ind i vejen på arbejde :-)

   Slet
 10. Sikke en smuk himmel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, den var nemlig så smuk :-)

   Slet
 11. Det er sejt, at du holder fast i løbeturene. Og man har det jo så godt bagefter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, man har en rigtig god følelse bagefter :-)

   Slet
 12. For mere end et år siden, talte vi her i huset lidt om at begynde at løbe, sammen, men det er endnu ikke blevet til noget. Alt for mange dårlige undskyldninger hele tiden. Men jeg holder fast i min cykeltur til og fra arbejde, dem kan jeg slet ikke undvære :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, det må være så dejligt at kunne cykle på arbejde, og som jeg husker det, har du den smukkeste vej :-)

   Slet