søndag, august 19, 2012

JEG ELSKER DET!

Jeg elsker, når dagens gang bliver ændret af skønne årsager. Jeg elsker at få uventet besøg. Uventet er måske det forkerte ord, for jeg havde selv inviteret til det, og jeg vidste også, at søn og svigerdatter ville komme omkring efter de sidste ting. Men jeg havde ikke regnet med noget, og pludselig blev havebordet omkranset af skønne mennesker; søn, svigerdatter, svigerdatters lillesøster samt Liselotte og Kenneth. De unge smuttede hurtigt, men vi andre fik rigtig snakket igennem i skyggen af træerne. Først sad vi på terrassen, men uden haveparasol blev det hurtigt for varmt, chokoladen var den, der først gav op og flød ud, så før end alle andre faldt sammen, rykkede vi haveselskabet ud på græsplænen.

P1040156

Nu er alle kørt, sidste bil, der forlod gårdspladsen, var landmandens, han og Istvan skulle træne sammen med andre. Nu vil jeg slappe af med en god bog og glæde mig over en dejlig eftermiddag.

14 kommentarer:

 1. Som det dog var en dejlig eftermiddag, Lene. Tusinde tak til jer for den. Vi har sådan NYDT den. Man lander godt i jeres selskab :-)

  Vi håber, at landmanden og hans tro væbner nåede, hvad de skulle nå :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Liselotte,vi kan kun sige tak i lige måde, vi stornød jeres selskab, det er dejligt, når vores mænd også kan finde ud af at være med i snakken :-) Og landmanden når altid det han skal :-)

   Slet
 2. Sikke en skøn dag med familie og venner i det dejlige sommervejr..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det var bare helt perfekt :-)

   Slet
 3. Koselig med besøk der en kan ha en god samtale og kose seg med
  god mat sammen. Når sola i tillegg skinner, blir det ekstra flott.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Astrid. Det var dejligt afslappende og berigende :-)

   Slet
 4. Den slags ændringer er jeg også vild med, familie og gode venner samlet i sommer og sol, så bliver en dag ikke meget bedre. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det er så godt, jeg håber snart at vi kan mødes :-)

   Slet
 5. Ja, dét er hyggeligt! Sådan havde jeg to ældre gran-fætre med kone på besøg i sidste uge. De kom for at se kirken, og heldigvis var jeg der. Den ene er en kær gammel ven, og mine børn havde tid til at spise aftensmad sammen med dem - så dejligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha - nu ser jeg, hvad jeg selv har skrevet - men det var altså mine granD-fætre:-)

   Slet
  2. Charlotte, de lød heller ikke som nogle tørre, visne pinde ;-) Det var da dejligt at I var der og at alle kunne spise med. Jeg glæder mig til at vi skal i gang med læsegruppen :-)

   Slet
  3. Det gør jeg også, der er kommet flere tilmeldinger fra "nye", så det bliver spændende at se, hvor mange vi bliver.

   Slet
 6. Johh, den slags tilværelse kan man nok lige holde ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, i den grad :-) Jeg glæder mig til at vi forhåbentlig ses i uge 44 :-)

   Slet