mandag, august 13, 2012

LYDLØS KOMMUNIKATION

Jeg øver mig i nye pædagogiske tilgange. Dels skriftlig kommunikation, dels ved at trække på noget, landmanden selv har sagt, men i en anden sammenhæng. Eksempel: landmanden og en anden selvstændig er rørende enig om, at det er underligt, at nogle af medarbejderne ikke kan lære at sætte tingene på plads med det samme, næh nej de stiller pallen op af muren i stedet for at sætte den hen i det hjørne, hvor den hører til. Det samme, kan man sige, gælder for tomme sodavandsflasker og dåser, synes jeg. Landmanden er ikke helt overbevist.

God overbevisende dejlig mandag, jeg holder fridag og øver mig i, at det er OK at sidde med computer og strikketøj, mens vaskemaskinen kører derudaf.


6 kommentarer:

 1. Herlig :)
  Ha en flott dag med data og strikketøy :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid, nu trænger jeg vist til lidt frisk luft :-)

   Slet
 2. Akkeja, det evige problem, når man er flere sammen - og når en del af dem aldrig har fundet ud af, at servicet hverken selv hopper ind i eller ud af opvaskemaskinen.
  I vores pauserum er der et skilt, hvor man i meget utvetydige vendinger bliver bedt om at rydde op efter sig selv. Bl.a. står der: "Din mor arbejder ikke her."

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, små skilte er gode. På mit kollegium havde vi en meget emsig rengøringsdame, syntes vi :-) Hver gang vi havde gjort det lidt hyggeligt med at stille bordene lidt anderledes i køkkenet og sætte pynt i vinduet, ryddede hun det hele tilbage. Til sidst fandt vi et skilt, hvor der stod "Hellere lidt skidt i krogene end et rent helvede" SÅ kom vi ned og stå skoleret for forstanderen :-)Men vi endte nu med at blive gode venner til sidst.

   Slet
 3. Hahaha, den er god. Kender det alt for godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, jeg grinte også da jeg kom hjem og så landmandens gule seddel, men jeg holder ved.Han har klaret sig udenom alt for længe på sin humor og charme ;-)

   Slet