fredag, oktober 12, 2012

DET ER KOLDT OG MAN MÅ GÅ SIG VARM

Det gjorde jeg så ikke, jeg løb og gik, men mest løb. 5 km på 36 minutter, heraf var de 7 minutter gående! Jeg var faldet helt sammen, da jeg var færdig kl. 15. Jeg var træt, jeg surfede rundt på nettet, jeg spillede Ruzzle (heldigvis var der nogen, der ville spille med mig) og jeg tænkte på, hvor jeg skulle finde energi henne. 9 dage med arbejde, først en dagvagt, så tre forrygende travle aftenvagter, dernæst 5 dage med kartoffeloptagning.

Og mens jeg sad og tænkte på, at det var min løbedag og ikke kunne overskue det, brugte jeg de små skridts filosofi; tag et skridt ad gangen. Jeg kunne da altid starte med at gå, og så tog jeg løbetøj og sko på, satte uret til at alarmere efter tre minutter, 11 minutter, 2 minutter og så fremdeles. Og det gik forrygende. Det var koldt til at begynde med, men jeg fik varmen. Nu er jeg klar til sofaen, der er aviser og blade på bordet, der er te i kanden, der er nye sokker, der vil strikkes, sådan set også nogle bøger, der kan læses. Vi nåede i hus med alle kartofler, inden regnvejret, som er på vej sydfra, ramte os. Jeg havde håbet på tørvejr og sol i hele næste uge, ikke blot for feriefolket, men også for de kartoffelavlere, som endnu ikke har avlen i hus. Sådan ser det desværre ikke ud lige nu, men vi har vel lov til at være optimister.

Må din fredag aften smyge sig omkring dig som et lunt tæppe. God weekend til dig.

DSC05991

16 kommentarer:

 1. Sejt, at du fik dig selv overbevist om, at du skulle ud at løbe efter en lang uge med kartoflerne! Tak og i lige måde, nu vil vi flade ud i sofaen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det gjorde godt og især at jeg løb det hurtigere ned til de to løb, jeg stillede op til for nyligt :-) her kører fjernsynet og snart kommer landmanden hjem, så jeg er ved at brygge te :-)

   Slet
 2. Jeg får ikke løbet i dag. Det blæser og er koldt. Og jeg har lidt med halsen ovenpå alle de dejlige dage i varmen. Men jeg flader ud og tager den med ro efter aftensmad med det meste af familien:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fald du bare ud, Charlotte, der bliver dage nok til at løbe en tur :-)

   Slet
  2. Altså du skal endelig ikke falde, men flade ud ;-)

   Slet
 3. Det er en god filosofi - bruger den selv, når jeg skal gøre rent :-) eller andet, som jeg ikke har lyst til.
  - Hvordan spiser man en elefant?
  - Een bid af gangen.

  Dejligt at I er i hus med kartofler. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne, sådan er det nemlig, en bid af gangen :-)

   Slet
 4. Nogle gange er tanken værre end selve handlingen, det plejer jo ikke at være så slemt når man først er i gang..God lørdag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Annemarie, du får jo det hyggeligste selskab :-)

   Slet
 5. Det er en god filosofi.. et skridt ad gangen, og når det virker er det jo helt suverænt.
  Hvor dejligt at I kom i hus med hele høsten, det glæder mig for jer.
  Regnen er også nået her til Skåne, desværre ser det ud til at meteorologerne får ret.
  God weekend hos jer Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Inge, regnen er også kommet her og virker til at være vedvarende, men vi slapper af :-)

   Slet
 6. Lyder da fint med motionsløbet....spiller altså desværre ikke hernedefra, det er dyrt at gå på nettet på fonen :-)knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Lavendel, vi har tid til at vente til du kommer hjem igen :-)

   Slet
 7. Flot at du kom ud at løbe...og dejligt at i blev færdige med kartoflerne. Vi blev færdige med at så i aftes, og så var det tid til høstfest. Datter og svigersøn kom hjem fra ferie i aftes og på vej fra Tirstrup lufthavn, ved Skødstrup så de at der blev høstet.(mener de sagde at det var vinter byg)...det er godtnok sent. Go weekend til dig og dine fra Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, heroppe står der rundt omkring stadig marker med korn, men landmanden havde snakket med et foderstoffirma, som sagde, at det, de fik ind, var ikke til noget, så ret beset kan landmændene lige så godt lade det stå. Trist. Dejligt at I blev færdige, vi nyder det også :-)

   Slet
 8. Du er sej, sådan at vælge at tage den bid, der er allersværest.

  SvarSlet