mandag, oktober 22, 2012

PÅ FARTEN IGEN

Efter datteren var blevet sat på et tog, drog landmanden og jeg ud i det danske landskab. Denne gang var vi heldig, ingen regnvejr, der var skyet, men tørvejr, på vej ned til Odder og kaffemøde med andre motorcykelglade mennesker. Træerne hos os er langt bagud med efterårsfarverne, så vi nød farvepragten i skoven mellem Skanderborg og Odder.

P1040511

Solen nåede endog at komme frem, da vi kørte hjemad, så man ligefrem kunne se den blå himmel. Det har vi  nordjyder ikke været forvænnet med i denne weekend.

P1040518

Ved togstationen hoppede jeg over i bilen og drog op til min arbejdsplads for at kopiere det sidste materiale til diplomstart. Jeg gad ikke skifte, så det førte til en snak med kollegerne på arbejde om at køre motorcykel. En ung kollega sagde igen; jeg kan altså ikke se dig på en motorcykel, Lene. Nej men den er god nok, jeg har ikke bare købt tøjet for at se godt ud ;-)

P1040520

Hjemme igen blev tasken til skolestart pakket. Jeg er nok det mindst forberedte, jeg har været, men det er sådan, det er. Jeg glæder mig til at komme i gang. Må du få en god mandag.

15 kommentarer:

 1. Det var da godt, at I også fik lidt blå himmel at se, når I nu har været snydt så meget så længe. God fornøjelse med diplomstarten. Og pyt med den manglende forberedelse; det er næppe den første dag, det hele rykker, så du når det nok :-)

  PS: Hvad er det helt præcis for noget diplom-noget, du starter på??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten :-) Jeg er i gang med at tage en sundhedsfaglig diplomuddannelse, og det her modul hedder formidlings - og undervisningspraksis.

   Slet
  2. Formidling - spændende! Er det alene i mellem-kollegial sammenhæng eller også forstået som formidling over for patienterne?

   Slet
  3. Fruen i midten, det er formidling både til kolleger, studerende og patienter :-)

   Slet
 2. Kan se at du har været på min hjemmebane - første billede er fra Oddervej ved Vestermølle (der skulle i have haft til til at kigge ind - http://www.vestermollelaug.dk/), mindre end 5 km fra hvor jeg bor og lige nu sidder med benet oppe p.g.a. en læderet akillessene (ØV)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eli, Vestermølle er ganske rigtig, vi må kigge derind en anden gang og god bedring til dig :-)

   Slet
 3. Skønt at I nåede en tur mere på motorcyklen.. Det er lidt sjovt at vi nogle gange danner os billeder af hinanden som ikke helt passer med virkeligheden.. :-)
  God skolestart Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, og jeg er åbenbart sådan en, der ikke hopper op på en motorcykel ;-)

   Slet
 4. God fornøjelse på skolebænken :-)
  Jeg har sendt et link i endnu en kommentar til strik-indlægget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen og jeg har kigget, tusind tak :-)

   Slet
 5. Weekenden har da været helt fantastisk til 2 hjul. God fornøjelse med uddannelse og læsning.

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder.....Kan se at vi næsten har krydset hinanden. Vi har ikke langt til oddervej, men forleden drog vi norden fjords til familie fødselsdag. Og det mest lækre/lune vejr. Mange hilsner fra joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, dejligt at vi kan besøge hinandens landsdele :-)

   Slet