torsdag, januar 31, 2013

MINUTTERNE GÅR

Tusind tak for jeres ønsker om god bedring. Jeg er på højkant, snotforkølet og træt, men ellers godt tilpas. Huset er gjort klar til rengøringsteamet. jeg er rykket ind på kontoret, foran mig ligger bilagene, det er bare om at komme i gang. Jeg har fortalt mig selv, at man (læs Lene) ikke kan nå alt det på en dag, som man oprindeligt havde planlagt til tre dage. Men regnskabet skal være færdig, helst inden frokost, fødselsdagsgave til min far skal købes og der skal handles ind , inden feriegruppen kommer til aftenste i aften. nu bliver det spændende at se, om de har mod på at køre med på vores tur. Landmanden har med hjælp af en liggende hustru plottet forslag til motorcykeltur ind på hans GPS. 4559 km på 10 dage, det er noget af en tur. Til gengæld når vi både at køre på Napoleonsruten, i Gorges du Verdun, i Pyrenæerne, Loiredalen og langs Rhinen. Der bliver også masser af motorvejskørsel til slut, men vi har prøvet at lægge små afstikkere ind, så det ikke bliver så hårdt. Vi håber også på en lille vandretur ud til Cirque de Gavarnie og en aftentur i Lourdes, men nu får vi at se. Drømme er godt at have på sådan en blæsende torsdag.
Må din torsdag fylde dig med frisk energi og lyst til at møde verdenen.

Et gammelt billede fra arkivet på kontorcomputeren

14 kommentarer:

 1. Dejligt at du er ved at være frisk igen Lene..

  Hold da op en tur I har planlagt.. godt 4500 km på en MC, i gennemsnit 450 km om dagen.. Det gad jeg ikke engang gøre i bil på 10 dage.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, og det er måske det, der er forskellen på MCferie og bilferie. MCferien er netop, mens man kører, hvor bilkørsel ofte er en måde at komme til en destination på. Men jeg er også spændt på det. Der er dage, hvor vi kører 800 km, ofte på motorveje og så dage i bjergene, hvor vi ikke skal køre så langt.
   Jeg mindes stadig en bilferie, hvor vi kørte 4000 km på en 10 dages ferie med en campingvogn, kørslen var fordelt på 4 dage, det var hårdt og ualmindelig kedeligt ;-)

   Slet
 2. Sommerferieplanlægning er næsten lige så godt som selve ferien.
  Vi kan nu sagtens finde på at køre lige så meget - i bil. Vi synes ikke kun, det er transport, men i høj grad en del af ferien på samme måde som jeg tror, MC-folket gør det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, og dermed har både I og vi på forhånd den indstilling, at ferien starter, så snart vi kører ud fra huset :-) Men hvis du får mulighed for at prøve en motorcykeltur, så vil du opleve at man sanser meget mere af omgivelserne. Det samme gør sig nok også gældende. når man som I har kørt i autocamper, hvor man sidder højt oppe. I mangler så lige duftene ;-)

   Slet
 3. Det lyder som en dejlig tur I har planlagt og man får altså set mere når man sidder på en motorcykel end i en bil..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, du ved det jo, at man oplever alt på en anden måde på en motorcykel :-)

   Slet
 4. 4500 km på 10 dage - det er skisme sejt. Men 800 km på en enkelt dag, kan man overhovedet holde til det på motorcykel, er det ikke vildt hårdt at sidde på sådan en 'kværn' så længe??

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, vi holder pauser hver 2. time og nogle gange hver 1½ time. Vi har en god motorcykel med gode sæder. Vi har kørt 1500 km på 17 timer :-) det gør vi så ikke mere, jeg ville bare så gerne hjem i egen seng i stedet for endnu et hotelværelse, og når man er i Nordtyskland er man jo nærmest hjemme ;-) Nordjyder har det med at glemme, at de bor 400 km fra grænsen!

   Slet
 5. Hold da op en tur I planlægger. Det er mange kilometer pr. dag, men når du nu siger, at selve kørslen er en del af ferien, når man er på MC, så er det bedre til at forstå. Jeg kunne godt tænke mig selv at holde MC-ferie engang, det må være en fantastisk frihed at opnå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, vi glæder os, og så får vi at se, om vi planlagde for mange kilometer :-)Det er skønt at kunne mærke luften, dufte hø, blomster og træer, og så ser man bedre fra et motorcykelsæde ned fra en almindelig bil.

   Slet
 6. Det lyder som en fantastisk tur, med mange spændende elementer.
  God bedring og god fornøjelse med regnskabet. Forhåbentlig har du nået det vigtigste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, jeg nåede det, jeg havde sat mig for, nu venter jeg bare på gæster :-)Og jeg er spændt på, om de vil med os, eller om de mister modet, når de hører turens omfang.

   Slet
 7. Planlægningen er i den grad en del af glæden. Jeg har ikke nogen erfaring på mc overhovedet. Når vi har kørt langt på ferie er tiden gået med ordlege, sang og andet sjov. Vores ferie er planlagt til at foregå hjemme i år, og det er nu heller ikke så tosset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, vores ferie sidste år blev også planlagt til at være hjemme, og det nød vi, men nu glæder vi os til at tage på langtur :-)

   Slet