fredag, februar 01, 2013

82 ÅR

vidner om et langt levet liv. Et liv med masser af udfordringer. Et liv med fattigdom i barndommen. Et liv med en barndom under 2. verdenskrig og en ung voksen, hvor den kolde krig ind imellem truede med at blive lidt for varm. Mine forældre ventede mig på det tidspunkt, og det må have været noget, der har sat sit præg på dem, siden de har snakket med mig om det, for jeg huskede det faktisk, som om jeg var født.

I dag vil vi fejre min far, han vil sikkert nyde at få besøg af to døtre til formiddagskaffe og en til eftermiddagskaffe. De to formiddagsbesøgende skal begge arbejde i eftermiddag, men vores fars fødselsdag vil vi ikke gå glip af.

Det kan godt være, at vi søskende ind imellem ikke har kunnet finde ud af det eller ikke altid har troet på os selv, men som jeg sagde til mine forældres guldbryllup; vi har aldrig været i tvivl om, at vi er elsket og er værd at elske, og det er da en stor gave at få fra sine forældre.

Nu vil jeg køre ned og ønske min far hjertelig tillykke med fødselsdagen. Og du ønskes en god dag. Nej billedet er ikke fra i dag, men fra landmandens fødselsdag for 14 dage siden.

SONY DSC

14 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen til din far.
  Ønsker både deg og han en riktig god dag
  og ei herlig helg :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med din far:)
  Dejligt at vokse op med den trygge viden, at man er elsket. Og din far må være glad i sin bevidsthed om at han også er elsket tilbage igen :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med din far :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke til din far.
  Det er stort at have børn, der vil være med til at glædes over dagen :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med din far :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med din far...dejligt at i kan fejre ham...og så er jeg da lidt glad for at der ikke er sne på dine kanter, for så skulle jeg altså lige pakke lidt andet tøj i kufferten :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med din far. Dejligt for både ham og jer, at I har tid til at fejre ham :-)

  SvarSlet
 8. Hip hip Hurra og stort til lykke med din far! Og dejligt, at du er blevet rask igen. Det lyder skønt med jeres ferieplaner!

  SvarSlet
 9. Tillykke med din far - det er en gave at føle sig elsket :)

  SvarSlet
 10. Tillykke med din far. Dejligt indlæg, der lyser af kærlighed.

  SvarSlet
 11. STORT TILLYKKE med din far, håber i får en rigtig go´ dag.

  Hilsen fra Joan M.

  SvarSlet
 12. Tillykke med din far. Jeres forældre har givet jer en stor gave, nemlig den at I ved, at I er elsket. Det er det største, man kan give sine børn.

  SvarSlet
 13. Stort tillykke til og med din far Lene.. og god tur derned.

  SvarSlet
 14. Kære alle sammen. Tusind tak for jeres lykønskninger :-)

  SvarSlet