søndag, marts 31, 2013

DET VAR SKØNT MEN MÅSKE KNAP SÅ KLOGT

Jeg har siddet på en terrasse det meste af eftermiddagen, jeg har fejret nevø og nieces fødselsdage sammen med hele min familie. Min søster og jeg endte efter fødselsdagsbrunchen indendørs ude på terrassen med en kop te/kaffe, og vi kom aldrig ind igen, før vi skulle hjem.
Nu sidder jeg med en hals, der er øm, og en næse, der lægger an til at løbe. Men hold op som jeg nød solens stråler.


8 kommentarer:

 1. Jamen Lene dog! Det er dig, der er sygeplejerske og dermed den kloge ;-)
  Jeg er ikke så klog, men gik alligevel hurtigt ind efter lige at skulle afprøve terrassen. Den var dejlig - i fem minutter ... der var kun 3° i skyggen, desværre, så jeg anså det for lidt for risikabelt :-)
  God bedring, hvis du skulle blive syg ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, jeg er sejlivet, så jeg tror at varme drikke og varmt tæppe har taget det i opløbet. Jamen jeg sad skam med frakke og halstørklæde og jeg svedte :-)

   Slet
 2. Jeg håber halsen hurtigt kommer sig, for hvor lyder det hyggeligt at kunne sidde på terrassen i solen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, det var skønt og jeg tror jeg heldigvis igen kan takke mine gode gener for at slå virus ned med hård hånd :-)

   Slet
 3. UH...Ha det er svært, ikke at lade sig lokke ud. Men det er jo også "farligt" Jeg afstod selv, døjer stadig med en sejlivet bihulebetændelse. Men hvis i morgen viser lige så smuk, så kan jag lokkes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Folehave, håber der bliver vejr til at du kan få luftet kroppen i solskin :-)

   Slet
 4. Vi bliver inde i drivhuset og nyder sol og varme i haven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det må være så dejligt med sådan et drivhus. Lige nu sidder jeg også indendørs og nyder solen, om lidt vil jeg løbe en tur :-)

   Slet