torsdag, marts 21, 2013

STORMVEJR

er det ikke udenfor. Sneen drysser lige så stille ned. Haven er fint pudret med sne, og lyset vinder mere og mere frem.

P1050457

Stormvejr er der i mit indre. Da det involverer andre på mit arbejde, er det ikke noget, der skal deles her, men jeg har  i et par dage ikke kunnet finde ord til at blogge og kommentere, og det savner jeg. Det påvirker mig, jeg kan godt undvære at blogge, men det at blogge giver mig så meget energi, lige som jeg plejer at få energi fra mit arbejde.

P1050460

Jeg starter dagen stille ved at tænde et lys, læse i en bog og tænke tanker. Om lidt vil jeg finde posen med blommer i fryseren, de skal forvandles til datterens yndlingsmarmelade. Kasserne med påskepynt er kommet ned fra loftet, der skal pyntes lidt op. Jeg vil ud i den friske luft. Om det bliver en gåtur eller en løbetur må tiden vise. Hjernen skal ruskes op, og fridagen skal fyldes med lutter gode hverdagsting. Kameraet skal med, det har før været min gode ven, når jeg trængte til at ændre mit perspektiv.

P1050461

Må du få en dejlig torsdag.

16 kommentarer:

 1. Fint indlæg, Lene. Må stormen i dit indre snart lægge sig.
  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne, en telefonopringning fra en kollega hjalp, nu ser det ud til at stormen lægger sig og vi kommer i land, måske med nye ideer :-)

   Slet
 2. Åh, indre stormvejr er aldrig godt. Jeg håber, du kan løbe og/eller fotografere dig til lidt blidere forårsbriser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, om lidt går fotografiapparatet og jeg en tur, og som skrevet ovenfor hos Johanne hjalp en telefonopringning :-)

   Slet
 3. Håber du får styr på den indre storm.. God fridag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg er fortrøstningsfuld nu, det var jeg ikke dengang indlægget blev skrevet :-)

   Slet
 4. Forhåbentlig blæser der snart mildere vinde i dit indre. En tur i det fri kan være en god hjælp.
  Søde billeder og sjove tekster :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg er gået, lige om lidt ;-) Og jeg elsker min mors kommentarer, jeg har aldrig fået sat mine billeder af børnene i albums, sørgeligt men sandt

   Slet
 5. Sådan er det ind imellem - at der er vigtige ting i livet, som ikke kan komme med på bloggen. Jeg håber, tingene lander, som de skal for dig. Og så er det dejligt, at have gode rutiner og gøremål, der får hverdagen til at hænge sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det ser ud til at de er landet. Og egentlig var det ikke fordi jeg ville skrive om det på bloggen, men jeg kunne heller ikke skrive om andre ting, min hjerne var så fyldt op med det passerede :-)

   Slet
 6. Håber du har fået styr på dine tanker.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, tak det tror jeg :-)

   Slet
 7. Det er en rigtig god ide at komme ud på en lang gå eller løbetur, det løser tit op for meget. Og igennem kameraet ser du måske et lidt andet perspektiv.
  Dejlig dag-----også trods storm i dit indre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, og dagen blev god trods manglende søvn i et par nætter pga stormvejret :-)

   Slet
 8. Sikke da en herlig dag forude, elsker selv en lang løbetur og finder tit løsninger på forskellige problemstiller undervejs...! Elsker en gå tur med kameraet og som Nola skriver, "ser du måske et lidt andet perspektiv" :0)
  Kram OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Oddstyle, det blev til en lang gåtur i stedet, men jeg har som dig, at løsninger dukker op, mens jeg går/løber :-)

   Slet