torsdag, juni 20, 2013

HERFRA HVOR JEG SIDDER

kan jeg se en seng, hvor der ligger bøger og papirer. Foran mig har jeg datterens maleri af en tiger, Hannes skønne ugle, den gamle dukkeseng hjemme fra min mormor, et gammelt toiletbord fundet på loppemarked og på gulvet ligger mapper og flere løse papirstakke. Jeg sidder ved mit skrivebord, det jeg fik, da jeg blev konfirmeret. Dengang var det ikke malet, pånær skufferne, som var brune. Siden overtog datteren det og gav det en omgang hvid maling af den slags, som skal se lidt gammel og slidt ud. På et tidspukt blev skufferne pillet af, og bordet fik lov at være spisebord i datterens køkken. Nu er det tilbage igen, den unge dame fik sit eget spisebord, designet af hende og faderen i fællesskab.

Herfra hvor jeg sidder, kan jeg høre støvsugeren og lyden af klude, der bliver brugt. Mit rengøringsteam kom en halv time før tid, så jeg rykkede fluks ind på mit studerekammer med morgenmad, te og det tøj, jeg skal have på, når jeg lige om lidt skal se nogenlunde ud. Jeg skal ud i verdenen, jeg føler mig efterhånden lidt isoleret, men i dag får jeg set andre mennesker, deriblandt min vejleder.

Hvordan ser det ud fra din synsvinkel? God torsdag til dig.

8 kommentarer:

 1. Så blev du lige jaget ind på værelset.. :-) Rigtig god dag Lene.
  Jeg sidder på min pind og kan se blå himmel og sol, overvejer at tage den stak der SKAL læses med hjem og læse på terrassen. Her er der ingen ro til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, gør det, og når du så endda har sol, her er det overskyet :-)

   Slet
 2. Jeg har taget computeren ind i stuen (må på 2. uge undvære min højtelskede iPad, som har fået smadret skærmen - heldigvis er en ny(!) på vej) I baggrunden kan jeg høre skraldemændene bakse med skraldespandene og Godmorgen Danmark, hvor der vist diskuteres Tour de France. Jeg checker mail (og blogs som du kan se ;-) ) Om lidt rejser jeg mig og sætter mig i mit kontor, hvor jeg skal forberede morgendagens eksamen og rette opgaver. Senere på dagen skal jeg til tandlæge og så skal jeg have helt styr på den indkøbsseddel til weekendens studenterjubilæum. Det var min synsvinkel på den 20-6-2013

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pollyanna, det er dejligt at du vil lege med :-) Og det er skønt at man kan skifte arbejdsplads undervejs. God eksamensdag i morgen og jeg håber vejret er med jer til jubilæet :-)

   Slet
 3. dejligt når et møbel gennemlever flere stadier :-)
  Min synsvinkel idag er begrænset til computerens arbejde.....men det er absolut heller ikke værst :-)
  Dejlig dag til dig Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, computerarbejde kan også være hyggeligt og sjovt :-)Ja det møbel har oplevet en del

   Slet
 4. Lige nu ville jeg ønske at jeg kunne se et stort glas koldt vand eller en kop kaffe....nå det er der råd for. Har gået med rumpen i vejret og rykket "stolt Henrik" op....hvorfor er der ikke nogen der er kommet mig i forkøbet???? Der er godtnok lummert. Måske det er nu jeg skal kaste blikket på mit næsten færdige strikke tøj....ja det gør jeg...ude i skyggen. Go´ dag herfra. Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan, håber du fandt skyggen og strikketøjet sammen med en god kop kaffe :-) Og så måtte jeg lige google Stolt Henrik, anede ikke at der var en plante, der hed det ;-)

   Slet