onsdag, oktober 30, 2013

PIP

I dag er det mig, der nøjes med et pip som tegn på, at jeg har det godt, men er meget træt. Vi har travlt, meget travlt på afdelingen.

Og så startede min dag endda med at jeg ikke hørte mit vækkeur! Så jeg er meget stolt over, at jeg kunne vågne klokken 6.05, det tidspunkt jeg kører hjemmefra normalt, og så alligevel stå på afdelingen 7.02! Morgenmaden bestod af en banan og en flaske vand på vej til arbejde. For eftertiden træner jeg ikke om aftenen, jeg bliver helt høj af energi og kan ikke falde i søvn og derfor var jeg tilsyneladende så træt (og gemalen med), at vækkeuret fik lov til at ringe færdig uden protest fra mig, jeg sov jo.

Pip :-)

20131019_145739

16 kommentarer:

 1. Jeg troede ikke, du var typen, der kunne sove fra et larmende vækkeur ;-) God nat-pip herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det troede jeg heller ikke og jeg fatter det stadig ikke, Alternativet skulle være at jeg har rejst mig i søvne og slået uret fra og det ligger så langt væk fra mig, at jeg skal rejse mig for at gøre det. Og det fatter jeg heller ikke :-)

   Slet
 2. Hvordan sådan noget kan ske, har jeg stadig tilgode, men pippet fra sønnen i forrige indlæg, kunne godt være sket her, dog er det ikke forbeholdt drenge, min søster har en datter af samme støbning.
  Håndskrift bruger jeg stadig en hel del både herhjemme og på arbejdet, men er det bare til mig selv er det godt nok sjusket og svært at tyde for andre end mig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, jeg ville også ønske jeg havde det til gode :-) Jeg kan sagtens genkende det med en sjusket håndskrift, når det er til egen brug :-)

   Slet
 3. Du må godt nok have trængt til at sove, når du kunne sove fra larmen - men jeg kender det godt, det kan jeg også. Det er dog ikke, fordi jeg træner om aftenen, men fordi jeg roder med slægten og computeren, og så løber tiden af og til fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, åbenbart, men jeg er så også inde i en periode med meget dårlig søvnkvalitet. Åh ja computeren kan nemt få en til at sidde længe oppe :-)

   Slet
 4. Imponerende at du nåede det! Jeg sover ofte dårligt, når jeg skal tidligt op. Værst er det nok, hvis jeg skal flyve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, ja jeg var også lettet, jeg ville bare ikke komme for sent. Når jeg skifter fra aftenvagt eller ferie til dagvagt sover jeg altid dårligt. Men jeg er inde i en ny periode med overgangssymptomer, så jeg sover elendigt lige for tiden :-)

   Slet
  2. Der er bare en ting at sige: Det er træls! - OK, måske er der to: Det går over:-)

   Slet
  3. Charlotte, det gør det nemlig :-)

   Slet
 5. Et pip og en god nattesøvn er altid godt. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det gør godt for krop og sjæl :-)

   Slet
 6. Uh, jeg bryder mig ikke om at vågne på den måde. Dagen er helt forkert så. Men du har nok trængt til søvnen....

  Jeg kender meget godt det der med at lave noget om aftenen, så man ikke kan sove (f.eks. synge i kor). Hellere hænge foran fjernsynet, - så falder energien helt af sig selv ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg har også svært ved at falde i søvn, når jeg har været til kor. Så lidt hængen foran fjernsyn eller computer er bedre :-)

   Slet