fredag, april 18, 2014

FARVERIGE FREDAG

P1070874

Indlægget kunne også hedde Herfra min verden går eller Langfredag. Min verden er lige nu begrænset til aktiviteter, der foregår på gården, inde såvel som ude. Mit udsyn har jeg valgt at begrænse, så jeg kan fokusere på her og nu.

P1070875

Der er meget, der skal nås såvel inde som ude, derfor bliver det på flere måder en lang fredag. Kornmarkerne blev tilsået i går. I dag holder medarbejderne fri, men ikke landmanden. Han udnytter det gode vejr og sidder ude på en traktor.

P1070876

Når jeg føler mig lidt presset, glemmer jeg, hvad der er godt for mig. Jeg skipper motion, jeg øger indtaget af slik , is og andre lækkerier betragteligt. Det stopper nu! Så nu sættes der fokus på de andre skønne ting i livet, der forsøder min hverdag. Jeg udnytter, at alle mine duge er strøget, så i stedet for dækkeservietter på spisebordet kommer der duge på her i påsken. Vaskemaskinen gør sit arbejde, nu vil jeg koncentrere mig om mit arbejde. God Langfredag til dig

10 kommentarer:

 1. Ja - som vi så ofte har talt om, så udnytter en landmand vejret uden at tage smålige hensyn til kalenderen.
  Jeg kan godt lide dit krus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, vejret er her nu, så må landmænd arbejde. Tak, kruset er fra Barcelona, et krus inspireret af Gaudis finurlige farver og former :-)

   Slet
 2. God påske til dere der nede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Hege :-)

   Slet
 3. Jeg er jo fra landet, så jeg forstår, hvad du mener. God Langfredag og sikke da en lækker kop. I morgen tager vi mad med i zoo sammen med håndværkerens familie, vi bliver atten. Bagefter æggemassens i Mølleparken og kaffe hos svigerindens i Hasseris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, tak, jeg er også glad for den kop. jeg håber vejret hos jer er som hos os, for så har I da alle muligheder for skøn zoobesøg og æggemassens? (måske æggetrilning i iPads version) :-)

   Slet
 4. Kære Lene - det lyder som en god Påske hos dig! Fortsat gode dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, det er det :-)

   Slet
 5. Jeg kan høre, at der er nogle landmænd, der heller ikke holder fri her. Det gode vejr skal udnyttes. Jeg håber, at du også finder ro til dig selv ind imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, jeg kryber ind i min computer af og til :-)

   Slet