onsdag, april 16, 2014

STILLE ONSDAG

Med kun 2½ times søvn i bagagen er onsdag en stille en af slagsen. Jeg sidder med min computer og iPad nede hos sønnen, men han skriver sin opgave. Det, synes vi begge, er hyggeligt. Datteren er sat på flyveren meget tidligt i morges, det ene af hendes to deltidsjob skulle passes. Hun har udover bartenderjobbet på cafe Intime nu også job i tøjbutikker (hele tre af slagsen = samme ejer). Og her kommer hendes viden om stofkvalitet, snit i tøj, farvesans og kreative evner (udstilling af tøjet) til sin ret. Landmanden udnytter det gode vejr, så der harves, tromles og sås. Tre mand er i gang. I dag sorterer de dog kartofler, de startede tidligt og stopper ikke, før der står et lastbillæs. Nu vil jeg finde min stol i studerekammeret igen, frokost til landmanden er smurt og jeg har fået små landmandsærinder, der skal klares i løbet af eftermiddagen. God onsdag til dig.

P1070856

4 kommentarer:

 1. God stille onsdag til dig.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg har nydt dagen :-)

   Slet
 2. Kun 2½ time!? Jeg ville være død - hyg dig stille og roligt med søn og senere med din mand - han er nok også træt i aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, der har også været øjeblikke hvor trætheden har overmandet mig, men så har jeg skullet diskutere læringsteoretikere med sønnen :-)

   Slet