onsdag, maj 28, 2014

SØNDAGSTUR

Landmanden havde arrangeret en tur i klubbens regi, og den skulle løbe af stablen i søndags. Det er altid spændende hvor mange, der kommer. Det afhænger meget af vejret, og vejret var med os i søndags. Der kom i alt 21 mennesker, heraf flere par, så der var 15 motorcykler, som kørte pænt i formation på nogle af Østvendsyssels veje. Startsted er altid ved en motorvejsafkørsel og så gælder det ellers om hurtigt at komme væk fra de større veje.

P1090127

P1090134

P1090142

Pausen blev holdt ved Dorf mølle, hvor snakken gik livligt. De fleste var fra Nordjylland, men en enkelt havde kørt fra Aarhus og et ægtepar havde taget på hver deres motorcykel fra Langeland og kombineret vores tur med en lille miniferie i Nordjylland.

P1090145

P1090147

Eftermiddagen sluttede hos en af landmandens kolleger, som gennem mange år har samlet på gamle maskiner i alle afskygninger og sat dem i stand. Der var utrolig meget at se på, og landmanden / museumsejeren viste rundt og fortalte. Han åbner museet, når grupper ønsker at få en god oplevelse og har interesse for gamle biler, traktorer, motorcykler og andet “maskimekanisk”. Bagefter fik vi lov til at nyde vores medbragte kaffe/te på landmandsparrets gårdsplads. Jeg havde bagt boller, muffins og kage, som så ud til at smage folk. Herefter kørte vi hver til sit, indtil næste gang vi ses på vejene.

P1090155

P1090159

P1090156

Nu vil jeg gøre mig klar til kor. Dagen har budt på flere møder, så jeg tog i LOOP efterfølgende for at få svedt nogle af tankerne ud. Jeg skal arbejde de næste dage, men bagefter venter en friweekend, det er lige til at holde til. God aften til dig.

14 kommentarer:

 1. Altid skønt med en tur midt i al travlheden - og sikke et spændende lille museum, landmandskollegaen har fået bygget op!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er dejligt afstressende, og lille vil jeg ikke kalde museet. der var tre haller med alt muligt :-)

   Slet
 2. Det ser ud til at være skønne steder, I kommer på motorcyklerne, og sådan en tur med en masse andre enthusiaster må da være skøn.

  Sikke et fint museum - der noget for enhver "rigtig dreng".

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, vi nyder de ture :-)

   Slet
 3. Skoenne billeder fra landet - og det lille museum. Tak for turen. :)

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn tur og mange smukke billeder, sådan en oplevelse må give energi til en ellers travl hverdag, vi skal huske at nyde mens vi er her! Rigtig god dag Lene - kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, vi skal nemlig huske at nyde :-)

   Slet
 5. Hvor ser det spændende ud. Det må være et herligt syn, når "motorcykelbanden" kommer rullende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, der bliver også kigget noget,når vi kører gennem de små byer :-)

   Slet
 6. Ser ud til at have været en dejlig tur I har taget der... og perfekt sted at stå af cyklerne og hygge sig. Der er noget at kigge på og det er imponerende når folk bygger sådan en samling op. Og hvor står det hele bare superflot... jeg tror der er ganske mange steder som det rundt omkring, men de færreste reklamerer med hvad de har pga risiko for tyverier...

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, af samme grund linker jeg heller ikke til andres omtale af stedet, for der er ingen grund til at gøre de forkerte opmærksomme på stedet. De har dog det hele forsikret, men det kan jo ikke købes for penge :-)

   Slet
 7. Også hernede fra en stor tak for turen i det smukke vejr samt museumsbeøget.
  Det er altid hyggeligt, at få lov til at være med som passager.

  SvarSlet