torsdag, juli 10, 2014

JEG HOLDER FERIE

Og nogle af dagene har været i sommerhuset, hvor netadgangen har været nede. Hold da op så finder man (jeg) ud af, hvor afhængig man (jeg) er af at kunne gå på nettet. Heldigvis havde jeg både bøger og ukrudt at fornøje mig med. Jeg prøvede også mit nye kamera af, det har vist sig helt perfekt til at tage billeder med fra en motorcykel. Nu mangler jeg at finde ud af makrofunktionen.

P1000985P1000989

Ferien slutter på søndag, men fordi jeg har weekendvagt næste weekend, starter jeg med en dags arbejde og dernæst tre dages fri. Det udnytter datteren og jeg, hun har lånt sommerhuset til den årlige ferie sammen med gymnasieveninderne, og da de først kommer sidst på ugen, så holder hun og jeg sommerhusnydning sammen først på ugen. Resten af ferien får ben at gå på herhjemme, der er nemlig altid noget, man kan give sig til. God sommerweekend til dig.

P1000992

24 kommentarer:

 1. I er bare så heldige med ferievejret. Fortsat god sommernydning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, det er næsten for varmt, når man luger ukrudt og kører i marken :-) Men vi klager ikke, vi må nyde.

   Slet
 2. Jeg kan forstå, at I har det meget, meget varmt hjemme i DK - I må godt skrue en anelse ned, til vi kommer hjem på søndag :-)
  Makrofunktionen er bare at sætte kameraets linse så tæt på motivet som muligt, fokusere og knipse. Du skal ikke zoome, så kan fokuseringen godt drille lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er dejligt at du har kameraet også :-) Jeg synes så at mine makro ikke bliver helt tilfredsstillende, men det er måske fordi, jeg ryster mere på min hånd ;-)
   Håber temperaturen passer dig, den passer mig perfekt nu.

   Slet
 3. Det lyder dejligt med dage i sommerhus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, jeg nyder lige nu :-)

   Slet
 4. Ja det er da en helt fantastisk dansk sommer vi har i år :-)
  Dejligt at nyde ferien i sommerhuset, jeg elsker den stemning og uden internet, er helt sikkert sundt for os allesammen :-) Nyd fortsat dagene - kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, uden internet er uden tvivl sundt, men det er dejligt at være på igen :-)

   Slet
 5. Godt, at du har tid til at slappe af i varmen :-) Men ukrudtet synes jeg altså, du skal lade være. Måske dør det helt af sig selv af solstik og mangel på vand ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, ukrudt dør aldrig og det er en effektiv måde til at få sol på skulder og ryg :-)

   Slet
 6. Nyd de sidste dage af din ferie - jeg tager over når du slutter ;-) KH Anette

  SvarSlet
 7. Sikke fine blomster! God ferie!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, og nu er ferien godt brugt :-)

   Slet
 8. Tillykke med det nye kamera... jeg glæder mig allerede til flere af dine skønne billeder med god grafisk sans for detaljer og komposition... det er et dejligt stykke legetøj du har fået dig der.

  Nyd sommeren der er kommet samtidig med ferien.. og håb med os andre der først skal afsted til aug. Gem lidt sommer til os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Overleveren, jeg nyder og jeg håber der bliver sommer til jer også :-)

   Slet
 9. Fortsat god ferie! Vi fortsætter til Sverige i morgen. Jeg tror ikke, der er net ude i skoven:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, og i lige måde, så må vi undvære og høre om ferien langt ude i skoven senere :-)

   Slet
 10. Dejligt med udsigt til mere nydning.
  Jeg er ikke vild med at være helt uden netadgang, - skrækkeligt, at man er så afhængig. Jeg så et stort krydstogtselskab, der vandrede rundt i Aarhus forleden, og jeg skal love for, at de var vilde med at stå klistret op af McDonalds´ mur, hvor der var gratis Wifi. Det så sjovt ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, altid skønt med udsigt til nydning. Ja det er skrækkeligt at vi er blevet så afhængig, men jeg har dog ikke kørt hen til en McD ;-)

   Slet
 11. Du har ret, det er utroligt så afhængige vi er blevet af det net, jeg ville have forsvoret at det nogensinde skulle ske for mig ☺.
  Det ser ud til at have været en dejlig ferie i har været på, da jeg så dine billeder længtes jeg efter en motorcykelferie igen. Ud over friheden, så kunne jeg egentlig godt lide, at man overhovedet ikke skulle tænke på garderoben, ud over rent undertøj og t-shirts.

  Jeg har selvfølgelig læst tilbage ☺ og vil gerne takke dig for dine tanker og gribende ord i dit indlæg "Livet" fra 6 juni. Jeg tror, at du udtrykker meget præcist det, som mange af os tænker og ønsker.

  Jeg håber, at dine sidste feriedage bliver gode. Jeg hører, at vejret ikke længere er så godt oppe hos jer. Vi har haft et par triste dage, men resten af ugen skulle blive god. Jeg håber det holder for jeg hører, at ukrudtet står højt i haven ☺.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, temperaturen er nu nede på et aaceptabelt niveau for mig. Tak fordi du er så god til at læse op på gamle indlæg, det er imponerende :-)

   Slet
 12. Skønt med sommer, ferie og nyt kamera. I mit eget fravær fra nettet havde du pludselig været på tur i Alperne og var allerede kommet hjem igen. Ja, der er lidt stille i blogland og som bloglæser, kan man alligevel ikke følge med indimellem. Også jeg har et nyindkøbt kamera, som jeg skal i gang med at lære at kende, når jeg tager på en kort ferievisit sidst på ugen. Jeg ønsker dig tid og rum til det, du gerne vil og holder af og en fortsat dejlig sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ilse, ja der er stille og især da når man som jeg først ikke har netforbindelse og siden en meget langsom netforbindelse :-) Nu går jeg mig en tur i stedet for med mit kamera :-) God ferie og god fornøjelse med kameraleg

   Slet