søndag, august 17, 2014

ØV OG AHH

Vi har haft den dejligste dag og aften sammen med min mands familie i går. Yngste kusine her i mosen blev gift i Aarhus. En smuk pyntet kirkesal, to smukke unge mennesker, en god præst, dejlige festgæster, vi nød de skønne unge menneskers kærlighed til hinanden, vi nød den lækre mad, vi nød at se det yngste kuld fætre og kusiner, ialt 10 stk., i den store familie være samlet. Et par stykker har ægtefælle og børn, flere har kærester, men alle falder godt ind i samværet. I går var de gået sammen med fætre og kusiner på kusinens mors side. Det gjorde de også til storesøsterens bryllup, og de var bare så gode, der var bas, trompet og trommer med, der var korsang og solosang, og “My Girl” har aldrig lydt så skøn og smuk som i går aftes. Mange gæster havde lyst til at deltage med taler, sketch, sange og andre muntre indslag, og det gjorde, at aftenen strøg af sted. Nu er vores del af fætter/kusineflokken sendt med fly til hovedstaden.

P1010082

 

P1010086

Jeg udskyder arbejdsopgaverne lidt, mens jeg nyder tankerne om festen i går. Men om lidt går jeg i gang med regnskabet, der er lakridskonfekt og engelsk vingummi i skabet, der er is i fryseren, der er masser af lækker te i mit skab og der er rester fra fredagens aftensmad. Det mørke vejr gør, at stearinlys tændes, så jeg skal nok få hygget mig gennem arbejdsopgaven i dag, så jeg er klar til konteringsarbejdet i morgen. Langt værre er det med forberedelserne til den kombinerede hygge/fagaften på mit arbejde, hvor vi skal fortælle om vores tur til Nice. Jeg har netop opdaget, at det, jeg troede, jeg havde gjort, nemlig at lægge billeder, masser af billeder, af powerpointslides, over på en ekstern harddisk, ikke var gjort færdig. Og jeg havde for en gang skyld været resolut og slettet alle billederne fra min bærbar OG tømt papirkurven på samme computer, efter at alt var lagt i mapper på den eksterne harddisk (troede jeg!). Nu står vi uden disse billeder og skal til at uddybe den viden, vi har fra abstracts ved søgning på nettet, øv!

P1010083

Det gider jeg ikke lade fylde min søndag, nu vil jeg læse lidt først, drikke en kop te og så rette mig godt an ved spisebordet med lækkerier og en stabel bilag, der skal sættes i system. God søndag til dig.

14 kommentarer:

 1. Stort tillykke med yngste kusines bryllup, det er altid en dejlig begivenhed :-)
  Øv med alle billederne Lene, det er bare så surt at opdage!!!
  Rigtig hyggelig regnvejrsdag - lyder hyggelig med the :)
  kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, og det andet må vi finde ud af på anden vis, jeg vil ikke græde over spildt mælk :-)

   Slet
 2. Når jeg, der er regnskabsassistent uddannet, ser hvordan du griber klargøring til kontering og bogføring an, varme det mit perfektionistiske hjerte. Akkuratesse er et must, der skal jo 2 streger under slutfacit, debit og kredit skal jo gerne stemme.
  Vidunderlig beretning fra bryllupsfesten i går. Tillykke til og med brudeparret.
  Ønsker en fortsat dejlig søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Abildjyde, systematik må der til, men jeg er også opdraget af mine forældre og min regnskabsassistent :-)

   Slet
 3. For sulan da, hvor har Murphy altså altid ret ... virkelig surt med de billeder.
  Så er det godt, at du har et skønt bryllup at se tilbage på - den dejligste af alle fester, ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, bryllup er så dejlig og livsbekræftende :-) Og det andet gider jeg ikke spilde flere tanker på :-)

   Slet
 4. Ej da også! Men skønt med bryllup - ja, det er dejligt med fester, hvor man oplever de unges glæde og familie og venner, som beriger festen med forskellige indslag! Alt godt med arbejdet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, tak, de to er helt perfekte til hinanden :-)

   Slet
 5. Øv da, nogen gange er man altså lidt for hurtig med oprydningen....

  Jeg var også til bryllup i lørdags, - dog kun i kirken, hvor en fra mit kor blev gift, og vi sang for hende. Det var så fint, og hun var både smuk og glad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, hvor var det dejligt at I kunne synge for jeres korven. Hos os var det brudens brødre, der sang i kirken :-)

   Slet
 6. Det er ikke noget skønnere end bryllupper. Og det her lyder til at have været et rigtig godt et af slagsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, bryllup er bare så dejlig at være med til :-)

   Slet
 7. Hellere bryllup end bortkomne billeder!
  Jeg håber, I finder en vej ud af det med billederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, vi må klare os med det vi kan finde, det er jo ikke en eksamen eller en afhandling, der skal forsvares :) men træls er det nu alligevel

   Slet