mandag, november 17, 2014

FYLD MÅ DER TIL

Aftensmaden bestod af græskarsuppe, første gang at jeg har lavet det. Da jeg var færdig, måtte jeg konstatere, at det smagte godt, men at mentalt ville sådan en suppe ikke mætte en landmand, der var jo ingen fyld i. Så hvad gør man så? Løsningen fandt jeg i fryseren, en rest ærter og en lille pose med små tern af kogt hamburgerryg røg i. Det gav lige det sidste pift og sammen med de hjemmebagte boller gjorde det en landmand mæt.

P1010370

Fridagen har også været fyldt med dejligt selskab. Liselotte forsødede min dag med latter og snak. Tiden strøg af sted, og jeg var lige ved at glemme, at jeg havde lovet en rundvisning i kartoffelhusene. Og oven i købet fik jeg også gaver, de skønneste maskemarkører, som jeg havde haft et godt øje til ved sidste strikkecafe, og så en bog med opskrifter på skønne tørklæder.

P1010372

Nu er Liselotte for længst kørt hjem, landmanden er kørt til møde, så jeg vil finde en god film og strikke lidt mere. Egentlig skulle jeg have gået en tur, men en ting er mørke, det kan jeg lyse mig ud af, noget andet er mørke OG regnvejr, det gider jeg ikke. Håber der bliver tid i morgen til en gåtur inden afdelingens strikkeklubaften. Og så elsker jeg min stue sådan en mørk novemberaften, jeg undrer mig over, hvorfor jeg kun tænder alle fyrfadslysene, når jeg har gæster. Jeg bliver så glad af alle lysene i vindueskarmene. God aften til dig.

P1010375

20 kommentarer:

 1. Dejligt med en Dag der fylder glædekontoen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det var så godt :-)

   Slet
 2. I godt selskab glider selv en trist novemberdag ned :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, fuldstændig korrekt :-)

   Slet
 3. Lys og godt selskab må der til...jeg kom pludselig til at savne jeres :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, jeg savner også dit selskab :-)

   Slet
 4. Er lige kommet ind fra aftenturen, hvor jeg har nydt, at det her til aften er både tørt og næsten stille. Nu har jeg tændt et enkelt fyrfadslys og forestiller mig, at du har gjort en undtagelse og tændt en hel masse i vindueskarmene. God aften også til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten, der var gang i alle lysene :-)

   Slet
 5. Det lyder som helt igennem godt selskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, korrekt tolket :-)

   Slet
 6. Sådan en dag må fortjene betegnelsen #nicenovember, som Københavns Radios morgenredaktion prøver at bruge for at få os til at synes bedre om november :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, nu har jeg heldigvis fundet ud af hvad det der # betyder, det er dog ikke så længe siden ;-)

   Slet
 7. Det har været nogle blæsende og våde dage. I dag har det bare været mørkt, hele dagen, synes jeg. Jeg er i gang med at nyde min adten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, det er mørkt hele dagen :-)

   Slet
 8. Høres ut som den mest perfekte dag. Tenk så mye hyggelig blogging fører med seg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Elisabeth, blogging er en herlig opfindelse :-)

   Slet
 9. Vi elsker græskarsuppe og laver gerne både til aftensmaden og fryseren, når de ligger på hylden. Mørket er næsten uendeligt lige nu. Det gælder vidst om at finde sine egne lys og nyde...

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, jeg vil snart have lyskæderne frem, der skal lys i mørket :-)

   Slet
 10. Vidunderligt med et visit, og når tiden så løber, og planerne smutter lidt i svinget, betyder timerne har været fantastiske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, besøg kan man leve højt på længe :-)

   Slet