mandag, marts 30, 2015

En dejlig overraskelse og lidt Land Art

Aftenvagten tog igen længere tid end beregnet, så jeg landede først hjemme på gården, da søndag var slut og mandag var en halv time gammel. Jeg undrede mig over, at landmanden var oppe og hilste mig velkommen hjem med hans kendte røst fra fjernsynsstuen. Som sædvanligt ville jeg gå forbi fjernsynsstuen for at sætte sko, jakke og taske på plads, da der pludselig lød en anden stemme inde fra stuen. Den kendte jeg, så alt blev sat på gulvet, så jeg kunne knuse og kramme. Sønnen var kommet hjem for at holde påskeferie! Herligt.

P1010971

P1010970

Vi har hygget os i dag, begge lidt trætte og med hang til bare at sidde stille og se fjernsyn. Indimellem mødes vi så, drikker te og snakker lidt. Motionen for i dag er over, jeg snuppede LOOP på vejen hjem fra optiker. Optikeren og jeg har nu endegyldigt lukket min drøm om linser til hverdag ned. Fremover bruger jeg dem på motorcykelture og til andre fritidsaktiviteter, hvor det er skønt at undvære briller. Gårsdagens motion blev en lille gåtur på 3 km, men selv der kan man blive overrasket. Om det er tilfældigt eller bevidst ved jeg ikke, men grøftekanten frembød på lidt farvesymmetri, som man med lidt god vilje kan kalde en lille form for Land Art (og klikker du på linket, dukker netop min kommune op med sit bud på Land Art).

God mandag aften til dig.

P1010970P1010971P1010973

14 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig hjemkomst!
  God påske til jer alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, tak og ja det var rigtig godt at komme hjem :-)

   Slet
 2. Åhhh hvor dejligt med besøg, var det en overraskelse eller viste du at din søn kom hjem ? Jeg må vente en måneds tid på besøg fra Aalborg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, nej jeg vidste det ikke. Jeg vidste han ville komme til påske på et eller andet tidspunkt :-)

   Slet
 3. Åh hvor dejligt at sønnen er kommet hjem! I må have en rigtig dejlig påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, Charlotte, og datteren støder til i næste weekend :-)

   Slet
 4. Det er skønt, når flokken samles. Her kommer der en i dag og en i morgen. Jeg glæder mig. Rigtig god påske til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Susanne. vi glæder os også til at datter + min søster kommer lørdag :-)

   Slet
 5. Land Art er nyt for mig, men jeg vil da holde øje, for det er skønt, når ens omgivelser bliver brugt til noget skønt.
  Vores påske bliver - igen, igen - en fragmenteret størrelse, for vi er ikke gode planlæggere. Der skal skubbes og flyttes og pusles for at komme til at se begge børn på en gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, puslerier er ikke nemme at få til at gå op, jeg håber det lykkes for jer :-)

   Slet
 6. Det var en interessant kombination af af lilla fænomener til land art. Begrebet er nyt for mig, men jeg ser fint, hvad det er via linket. Ville ønske mere af det vejsvineri jeg støder på kunne opfattes som land art, men det kniber unægteligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, lige nøjagtig det her kunne gå an, men vi er også plaget af vejsvineri og nej det kan ikke opfattes som Land Art. Herude kører mange mens de drikker øl, så der er øldåser i stor stil langs vejen.

   Slet
 7. Vidunderligt at blive overrasket, selv når det er sengetid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, nemlig :-)

   Slet