tirsdag, juni 09, 2015

Det er sommer

Denne udefinerbare følelse af sommer indfinder sig, da jeg kommer hjem fra fysioterapeuten og egentlig skal ind og arbejde ved computeren. Jeg skænker en kop te, sætter mig på trappen og trækker vejret dybt. Fuglesang, sommervarme, morgensol i øjnene og en hund, der lægger sig i skyggen.

P1030099P1030100

Og ude på terrassen pynter naturen selv op, en ide, der sagtens kunne se flot ud på et sommerfestbord. God tirsdag til dig.

P1030094P1030095

14 kommentarer:

 1. Ja i dag føles det som sommer, jeg cyklede af sted i morges i sandaler og uden strømper.. og så er det sommer.. :-)
  God sommerdag hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, og jeg sidder stadig på trappen, kinderne brænder lidt, fødderne er i sandaler og benene solluftes :-)

   Slet
 2. Ja det er sommer, og det er så skønt. Jeg kunne godt bruge sommer hele året. Du må også have en dejlig tirsdag. Jeg håber, det går dig godt med at få noget ned på skrift. Du skrev i dit svar til mig, at du hele tiden skulle tjekke; tænk det tror jeg ikke du behøver, for dit forarbejde har været så grundigt, at du godt kan stoffet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, tak og jo jeg er nødt til at tjekke, for meget af det som jeg er undervist i af læger, er jeg nødt til at sikre mig også holder stik nationalt. Det gør det, men jeg er nødt til at sikre mig det :-)

   Slet
 3. Jep, når vovserne søger skygge, så er det sommer! God sommerdag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten, og lige nu afventer vi begge to en byge, himlen er meget mørk, men det er sommer, døren ud står åben :-)

   Slet
 4. Jeg havde slet ikke opdaget det, før jeg gik ud og hentede aviser i postkassen på arbejdet - men det var da helt skønt - selvom jeg skulle tilbage til kontoret.
  God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, tak, ja vejret er mild og rund med varme :-)

   Slet
 5. Så er det ikke sommer.. min hund søger stadig solen. Men ok, jeg synes faktisk heller ikke at der er grundvarme nok i luften til at der er særligt rart i skyggen endnu. Vores parasol har da stort set været arbejdsløs da ingen kan udholde at sidde under den.

  Men det er på vej - osse til os. Og det er det vigtigste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, sommeren kommer også til jer, Istvan lagde sig på et tidspunkt på den anden trappe, men det blev for meget, så han søgte skyggen igen :-)

   Slet
 6. Jeg blev lidt overrasket, da jeg trådte ud ad døren - det var varmere ude end inde. Så er det nemlig sommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ellen, vi har lige simultankommenteret hos hinanden :-) Det er dejligt vejr og med spyfluer indendørs, fordi døren stod åbne. Døren er lukket, fluerne er døde, og nu vil jeg lave aftensmad :-)

   Slet
 7. Billederne taler sit eget sprog - tusind tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, selv tak :-)

   Slet