lørdag, juni 20, 2015

Lørdag i arbejdstøjet

Det er dog ikke det hvide look med pink turbosko, men derimod gamle bukser og T-shirt, der er på kroppen.  Jeg har erklæret krig mod brændenælder, den første kamp vandt jeg, men nu begynder anden generations nælder at poppe op, så de skal væk, og andre steder på gården truer brændenælder med at kalde sig sejrherrer. Jeg har brug for at være kropslig i dag, jeg har brug for at være i kroppen og ikke i hovedet, jeg har brug for fysisk at kunne se, at jeg er til stede, at jeg gør en forskel. Så er havearbejde en god ting. Jeg har et enkelt bed (har jo ellers udryddet alle blomsterbed, fordi jeg ikke er havemenneske), det skal gøres pænt. Jeg aner ikke, om man må klippe i uægte jasminbuske, men der er så mange grene, der stritter i øst og vest, så buskene fylder mere end hvad der er pænt efter min mening. Egentlig skal jeg også se nogenlunde pæn ud selv i dag, for jeg vil til byen og købe løbesko, jeg har fået grønt lys fra min fys, og jeg trænger som sagt til motion og havearbejde. Vi får se, hvor meget jeg når, men da landmanden arbejder konstant, så følger jeg trop og glæder mig til dage med tid til dette.

Må din lørdag bringe dig smil og sol.

IMGP4979

Da jeg ikke får taget billeder, måtte jeg tilbage i arkivet for at finde junibilleder, og her er det tydeligt, at vores jasminbuske er gået helt amok. De når op til vinduerne nu. OG at vi er bagud med det hele, der er ingen roser eller jasminblomster på nuværende tidspunkt.

8 kommentarer:

 1. God arbejdslyst! Jeg vil for en gangs skyld ikke i haven, men gøre mig pæn og klar til en spændende 130-års fødselsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, håber I havde en god fest :-)

   Slet
 2. De kære brændenælder, er der lige så mange som sidste år? Eller er du heldig at tage dem mens de er små?
  God lørdag og god brændenælde kamp.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Abildjyde, der hvor jeg var i kamp sidste år, er der kun få, andre steder er de store og almægtige :-)

   Slet
 3. Du må have en rigtig dejlig lørdag ude i din have. På alle de billeder, du viser, kan man se, hvor skønt og naturskønt I bor. Det må være fantastisk sådan at have Vildmose inden for få kilometer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, ja jeg bor et dejligt sted :-)

   Slet
 4. Jeg er også på vej i haven. Igen. Lige nu slår jeg bare mave efter frokost og læser blogge, men lige om lidt så..! God havedag til os :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde,Fruen i midten. Jeg har været ude igen her til morgen, det er the neverending story :-)

   Slet