søndag, juni 21, 2015

Søndag morgen

Landmanden er allerede i gang i marken, da jeg vågner. Min nat blev en nat, hvor søvnen nægtede at komme igen midt nat, så jeg sov længe, da jeg endelig faldt i søvn på sofaen i stuen. Jeg smuttede hurtigt i arbejdstøjet og tog en halv time mellem alle rododendronbuskene, inden jeg lunede boller, bryggede te, kogte æg og dækkede søndagsbord. Det bliver en arbejdssøndag i haven, men det er ok, jeg nyder at være i kroppen og lade tankerne flyve deres vej. Fokus er hver enkel stængel, jeg får hevet op med rod. Jeg slog ukrudtet mellem frugttræer og buske med havetraktoren, og med tiden satser jeg på et grønt tæppe. Mindre optimistisk er jeg med skvalderkålenes tilbagemarch, egentlig er de godt bunddække under buskene, hvis de ville holde sig dernede. Men de vil op og mærke solen (ikke at jeg ikke forstår det) og det ser ikke pænt ud.

2015-06-20 14.17.152015-06-20 14.17.26

2015-06-20 14.17.41

God søndag til dig.

8 kommentarer:

 1. Øv - det der med manglende søvn, jeg havde en nat som din, eller næsten, når jeg endelig faldt i søvn, så vågnede jeg, da jeg lå badet i sved, det fortsætter her i formiddag, ikke kun når jeg bevæger mig, men også i siddende stilling her.,
  Skønne billeder, fra et sted i Dk hvor solen skinner, her kiggede den lige frem meget tidligt morgen, var fraværende i går og nu, det er kun gråt i gråt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, håber både søvn, energi og sol er kommet til dig :-)

   Slet
 2. I har sådan en fin have. Det må være dejligt at kunne "være i kroppen" i sin egen have. God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, jeg kan i hvert fald mærke min krop :-)

   Slet
 3. Underligt, at den søvn ikke bare kan opføre sig som den skal. Altid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, enig, jeg har haft for meget på programmet og så oveni kom der et dødsfald, og begge dele påvirker mig mere end jeg troede.

   Slet
 4. Jeg beundrer jer, der knokler for at holder haverne fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, tak, jeg er normalt ikke den, der går i haven, men nu blev jeg irriteret over at have så smukt et sted og så groede det helt til, det hjalp :-)

   Slet