onsdag, oktober 07, 2015

Det er efterår

også sådan for alvor, det rusker, det regner, solen skinner indimellem, men hovedindtrykket af dagen er rusk og regn. Arbejdsdagen har været god, jeg nåede ikke det, jeg ville, men det jeg gjorde i stedet for det planlagte, havde jeg det rigtig godt med. Hjemme gjorde jeg som vanligt, satte mig ned med te og surfede rundt i blogland, men kommenterede ikke, jeg lod bare ord og fortællinger fylde mig. Så fandt jeg strikketøjet og lidt hyggetv frem og har hygget mig ind i skumringen. Dagen er sluttet med korsang, hvor den første julesang er fundet frem. Og aftensmaden passede selvfølgelig til vejret.

P1030847P1030848P1030849

16 kommentarer:

 1. I dag købte jeg Vildmosekartofler og tænkte på jer :-) Dejligt du nyder dagen med suppe og hygge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, tak, jeg holder så meget af tanken om at I tænker på os, når I køber Vildmosekartofler :-)

   Slet
 2. Det er da lidt hyggeligt med regn og rusk, - specielt hvis man ikke skal ud i det.

  Julesangene er også i sving her. Og dét er dejligt.

  Suppe, - ikke yndlingsspise her, men sikkert lækker med det hele fra bunden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg vil helt sikkert også bedre nyde det, hvis kartoflerne var i hus, men når det er sagt så holder jeg af efteråret, fordi det netop indbyder til hygge indendørs :-) Suppen er overhovedet ikke lavet fra bunden denne gang, men jeg elsker den suppe :-)

   Slet
 3. Det lyder næsten som min onsdag, Her var ingen sol der kiggede ned overhovedet, og dagen var pakket med lidt andet end arbejde (onsdag er min fridag) :-)
  Vinter overtøjet er fundet frem her, er jo på cykel til alt hvis ikke det er offentlig eller lånte "fjer".

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg kan godt forstå at vintertøjet er fundet frem, når du er på cykel.

   Slet
 4. Ja for pokker hvor var det koldt i går. I dag skal jeg da have en trøje på indenunder jakken. Din onsdag lyder go fin, og jeg ønsker dig en lige så god torsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, ja der varmt tøj på nu, og jeg havde en lang men god torsdag.

   Slet
 5. Efterår, mørk og rusk... Aktiviteter inden døre. Jeg hyggede igår med mine to veninder over Eriks gode hønsekødssuppe. Perfekt menu til både vejret og humøret!
  I dag skal jeg til Castberggård og høre Anders Agger. Der skal nok blive noget at tænke over. Det er jeg meget spændt på. Jeg fulgte intenst hans udsendelser om Sømanden og Juristen.
  Ellers er jeg jo heldig at kunne tilpasse mine gøremål efter vejrudsigt og lyst! Strikkelyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, håber I havde en god dag/aften med Anders Agger. Jeg har endnu til gode at se noget med ham.

   Slet
 6. Efterår er det bedste til hjemmehygge efter overståede pligter. Uanset om de var de planlagte eller andre. Men du må da hellere få opdateret din macbook... den piver vist lidt i krogene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, efteråret er en skøn årstid netop pga hjemmehyggen :-) Og jeg synes min mac fungerer udmærket, så hvad er det du ser, når du kigger på billedet, for nu bliver jeg nysgerrig :-)

   Slet
 7. Efterårsvejr - jotak! Det skal jeg da lige love for! Heldigvis kommer der en veninde i morgen og bliver til lørdag, så der skal hygges fuldstændig igennem i en grad, at den stakkels John nok vil føle sig noget overflødig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, du forstår at udnytte efterårsvejret til gode ting :-)

   Slet
 8. Så meget efterår som jeg nu har læst om et par steder, synes jeg altså ikke vi har haft her, til trods for at vi lige er kommer hjem fra Kreta med fantastisk sommervejr. Jeg har stadig kun den tynde kortærmede t-shirt på både ude og inde, både i går og i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, onsdag blæste det en halv pelikan og det regnede. I går kom jeg nærmest ikke ud før dagen var forbi, så der kan jeg ikke udtale mig om vejret :-)

   Slet