mandag, november 30, 2015

Nu må jeg godt

Klokken er passeret ni, aftentid. Jeg har sædvanen tro troet, at jeg kunne gå på hænder, strikke, hygge og nå en masse ting i disse feriedage. Så nu sidder jeg og ordner bilag til regnskabets time i morgen formiddag, det kræver julehygge. Kalenderlyset blev tændt, Bruce Guthros juleCD lagt i afspilleren, marcipan, nougat, mørk chokolade, friske dadler og en enkelt julecookie blev anrettet og fortæret, og nu er bilagsmappen lagt på kontoret klar til tidlig arbejdsdag. Afsnittet har nemlig en juletradition, jeg vil til, risengrød til alle kolleger, som måtte have lyst til at dukke op på arbejde d. 1/12 kl 12. Og vi er rigtig mange, der har fri/ferie, som dukker op. Nu må jeg hellere huske den anden juletradition, vi har nemlig også en pakkekalender, og jeg har glemt at købe mit bidrag, det når jeg på vej ind i morgen.
Sov godt


10 kommentarer:

 1. Hvor er det en hyggelig tradition med risengrød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, mine kolleger er så gode til at finde på gode traditioner :-)

   Slet
 2. Ja hvor er det hyggeligt med den risengrød, og siger det en masse om jeres afdeling, at også de ferierende dukker op på sådan en dag. I må have et godt arbejdsmiljø.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, vi var så mange, at vi flyttede det fra afdelingen til en opholdstue udenfor.

   Slet
 3. Undskyld, der skulle have stået "det siger" og ikke "siger det" for det er ikke et spørgsmål.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg forstod det godt :-)

   Slet
 4. Hej Lene.
  Tak for en vidunderlig melodi, den gjorde mig helt blød om hjertet! Hvor det lyder hyggeligt med jeres juletraditioner på dit job. Det er vigtigt at gøre noget hyggeligt og dejligt sammen, især med et arbejde som jeres. Varme decemberknus fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsten, tak og sangen nyder jeg også at lytte til

   Slet
 5. Juletraditioner kan vi næsten ikke få for mange af :-)
  "marcipan, nougat, mørk chokolade, friske dadler og en enkelt julecookie" - jeg fatter simpelthen ikke, at du kan se så flot og slank ud, som du gør! Det der ville skulle fordeles på mindst 14 dage for mit vedkommende - og alligevel ville jeg tage på af det :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tak, hvor er du sød, jeg må åbenbart have en høj forbrænding, men jeg har jo også taget 5 kilo på de sidste to år, og som ikke vil af ;-) traditioner er skønne, når de beriger og ikke begrænser.

   Slet