fredag, november 13, 2015

Sikke et vejr

Der ligger dyngevis af blade op langs huset efter stormen sidste weekend, jeg havde regnet med at jeg skulle have fjernet dem i dag, det blev så ikke sådan. Det har regnet, så det stod ned i stænger,og alle bladene i tagrenderne sørgede for, at man kunne tage brusebad, hvor som helst man ville. Så blev det gråvejr, så blev det solskin og så blev det gråvejr og siden regnvejr igen. Nu er det tørvejr, men det er begyndt at blæse.

P1030966P1030968P1030969P1030970

Sådan en dag kan man nemt komme til at forpuppe sig, så efter LOOP har jeg kun holdt vaskemaskinen i gang, og ellers er der blevet lyttet bog, strikket, lidt kontorarbejde og masser af sofatid. Aftensmaden bliver af den nemme slags, resterne af gryderetten med hakket oksekød fra i går er røget i tortillas fra fryseren, ind i ovnen og så lidt reven ost til sidst. Ingen salat, allerhøjst en gnavegulerod. Mens ovnen klarer det, vaskemaskinen tager sin tørn og landmanden er kørt sig en tur, vil jeg forpuppe mig i sofaen igen. God aften til dig.

14 kommentarer:

 1. Forpupning er det eneste rigtige at foretage sig i sådan et vejr :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, ja og lige nu er verden udenfor også mørk.

   Slet
 2. Enig med Ellen. Dagens hårdeste arbejde var betjening af vaskemaskine og tumbler... alt imens det regnede, var mørkt og novemberligt. Strikketøj, tid til kreativt drøvtyggeri. Det blev dagens højdepunkter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, vi har vist haft den samme dag Og mon ikke vi i dag er trist ved nyhederne om nyt terrorangreb i Paris

   Slet
 3. Det var da godt nok et træls vejr oppe hos jer. Vi har da haft regnvejr, men også en del tørvejr og især lyst vejr, synes jeg. Jeg håber, du ikke forpupper dig helt, men kan komme ud igen, når vejret arter sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg kom meget lidt ud, men var ude. I dag skal jeg også ud, mens tankerne om familier i Paris, der sørger, fylder.

   Slet
 4. Sikke en dejlig stor gårdsplads I har - der kan rigtig fyge nogle blade sammen, og man forstår brusebadene under tagrenderne.

  Også jeg sørger over ofrene i Paris og deres familier, slægtninge og venner. Jeg synes, det er så frygteligt.

  SvarSlet
 5. Hanne, der er masser af plads til blade.
  Det er så forfærdeligt og trist.

  SvarSlet
 6. Fredag var en blæsende og regnfuld dag. Var dog heldig med et par timers solskin som jeg smagte på og nød til fulde. Lod endda solen genere mig på jobbet, nu den er så lav, står den ind på genere lidt på min skærm. Men havde behov.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, det er med at nyde solen, når man kan. Den er sparsom i disse dage.

   Slet
 7. Det har også været vådt og blæsende her, men jeg trodsede vejret og har revet blade blade sammen igen, igen, og plantet hindbær i hagl, regn og blæst. Det var tungt arbejde, at løfte den våde, blå ler, vores havejord består af. Det gode er at jeg ikke behøver vande :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, du er så sej :-)

   Slet
 8. Jeg har kørt frem og tilbage over Bron i det smukkeste vejr. Og dagen har budt på arbejde - både i kirke og hjem. For en meget sjælden gangs skyld har jeg lavet regulært husarbejde på en søndag. Men der har også været tid til gåtur - til mindehøjtidelighed ved den franske ambassade - middag med husbond og "Bron."

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, du har da været flittig og nået meget på din søndag.

   Slet