mandag, januar 18, 2016

Et år siden

at vi nød morgenen efter en dejlig festdag. Dagen i går var berammet til dejligt samvær med datteren, og det blev den. Mens datteren og jeg gik tur i det skønne frostvejr i klitterne og langs vandet ved Blokhus, ringede landmanden. Hans søster og svoger ville gerne fejre hans fødselsdag på forskud, så de kom med kage til eftermiddagskaffen. Vi nåede hjem og fik dækket bord, og hurtigt tog vi beslutningen om, at der var mad nok til fem til aften, og sådan blev det. En skøn dag med masser af snak og samvær. Landmanden og svoger grillede en lækker oksemørbrad, datteren lavede en god salat, og kartofler blev forvandlet til Hasselbackkartofler. Dessert var der ikke noget af, men vi havde stadig den gode Othellolagkage i maven fra om eftermiddagen og sammen med lidt chokolade og slik  og masser af te gjorde det, at vi gik meget mætte i seng.

DSC_0466

Nu er fødselaren sunget op, han har frabedt sig gaver, og det respekterer vi, men vi skal nok sørge for, at han bliver fejret behørigt i dag også. Sønnen har også nået at tale med ham i telefonen her til morgen. Nogle bananer skal forvandles til muffins lige om lidt, så medarbejderne også mærker, at der er fødselsdag på gården. Og google skal forsyne mig med gode råd og tips til en Culottesteg på grill og tilbehør, du er også velkommen til at byde ind.

DSC_0463

Mandag er startet med sang, knitrende frost og glæde over en god søndag. Må den fortsætte i de takter og må din dag være god og kærlig ved dig.

DSC_0472

12 kommentarer:

 1. Vil du hilse og ønske tillykke og lad ham endelig forestille sig, hvordan det lyder, når jeg synger fødselsdagssang ;-)

  Rigtig god dag til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liselotte, jeg er sikker på at du vil gøre dig godt i morgenkoret :-)

   Slet
 2. Hils og ønske tillykke også her fra os i Den Stråtækte.
  Jeg vil skåne jer begge for at høre mig synge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, jeg hilser, men jeg er sikker på at din sang også kan bruges :-)

   Slet
 3. Smukke solskin-og-sne-lykønskninger fra Holstebro. Det kan da kun blive en smuk dag i godt selskab og smukt vejr :-) Og menuen er heller ikk' så ring' endda!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne. jeg er sikker på at dagen bliver smuk :-)

   Slet
 4. Os fra mig, os fra mig: Tillykke. Jeg vil også forskåne Landmanden for min sangstemme. Culottesteg på grill lyder rigtig lækkert. Jeg er sikker på, du finder en god opskrift.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, jeg er sikker på at du ville passe i koret :-) Culottestegen røg i ovnen, jeg er ikke fortrolig med grillen og landmanden har haft en travl arbejdsdag.

   Slet
 5. Tillykke til Landmanden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, fruen i midten :-)

   Slet
 6. Tillykke med landmanden. I har sørme en fyldt fødselsdagskalender i januar, hvis ikke jeg husker forkert.
  Sikke nogle dejlige solskinsbilleder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Conny. To styk med 10 dages mellemrum og så kommer min far den første dag i februar :-)

   Slet