lørdag, januar 23, 2016

Stille sne

Herude kan man tale om stilhed, det eneste vi hører, er vores skridt og buksernes raslen. Landskabet er hvidt, og rækker så langt øjet rækker. Vejen bliver glat længere henne, og vi kan høre en traktor i det fjerne, det er hedeselskabets vogne, der har kørt vejen glat. De er ved at flise træ, så der kan blive plantet nye læhegn. Frostmarken er god at køre på, så de holder ikke fridag, for pludselig er det sjap og søle igen.

DSC_0490

DSC_0492

Det gjorde godt med en gåtur, kroppen er vakt til live og kan nok klare en pind på strikketøjet igen. Mon nogen af jer har strikket Velfærdsmodellen? Hvordan skal man tolke “når modellen måler 58 cm” er det fra skulder eller bagpå eller foran? Målet skal bruges til at finde, hvor jeg skal strikke en lomme på kjolen. Jeg satser på at det er fra skulderen og strikker videre. Fik lige en ide, har kigget på modeller og talt striber, så det er vist ikke helt galt det, jeg har tænkt.

DSC_0494

God eftermiddag til dig.

4 kommentarer:

 1. Tak - jeg har haft en fin, men ikke særligt stille lørdag. Jeg er på konfirmandlejr i Karlskrona og har tilbragt en del af dagen med at sy et lappe-tæppe sammen. Der kommer mere på bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det kan være meget larmende med sådan en flok, jeg har prøvet det en gang :-) Det lyder spændende med lappetæppe.

   Slet
 2. Det er vel landmandens lod at måtte arbejde når naturen tilsiger at arbejdet skal udføres - og altså også hedeselskabets.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, sådan er det, naturen bestemmer en hel del i det arbejde :-)

   Slet