fredag, juli 22, 2016

Jeg gjorde det

Lene, nu som hestepige. Sommerens udfordringer var blandt andet, at jeg gerne ville udfordre min hesteangst. Og en god bekendt kom forbi på en hest og landmanden var hurtig til at udfordre fruen. Hold nu man sidder højt oppe, men det var godt at sidde der, når bare der var en hestekyndig lige i nærheden.
PS jeg har det godt, selv om jeg ikke har været særlig aktiv herinde. Livet har bare godt fat i mig, nattevagter, besøg af begge børn og sønnens kæreste og en far, der er sløjet af. Ha en god weekend.

11 kommentarer:

 1. Waugh... flot at du tog livtag med hesten. Det er godt klaret.

  Også en god weekend til dig.

  SvarSlet
 2. Godt gået, Lene :) Jeg tror, det er 40 år siden, jeg har siddet på sådan en. Datteren til min farmor og farfars naboer havde en nordbagge, og den var så dumstædig og arrig, så den blev jeg lidt bange for.
  Og mht. aktiviteter i sommervarmen, så skal man prioritere, når der er så mange ting. Vi skal nok vente pænt herinde indtil roen har lagt sig over familien igen.
  Knus fra Mette L

  SvarSlet
 3. Jeg føler med dig - har en søster, en datter - og havde en papdatter - der var hestepiger. Jeg selv kunne overhovedet ikke se lyset med de der kramper ... du ser så ærlig talt heller ikke totalt cool ud, men det skal nok komme. Måske. Hvis du gider ... :-)

  SvarSlet
 4. Det ville ellers også være fantastisk med lidt hestehold ude hvor I bor under den store åbne himmel. Jeg kan kun anbefale det. Selv om jeg lige nu kun arbejder med hest fra jorden, kan jeg ikke forestille mig meget andet der er så afslappende og rart.
  Jeg bliver dog nødt til at spørge, i al venlighed, hvorfor hjelmen sidder på trækkerens hoved og ikke dit?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med den manglende hjelm, var også det mit øje fangede først *ahem* :-D

   Slet
 5. Hold nu op, - jeg er imponeret. Så sejt, at du gjorde det.

  SvarSlet
 6. Flot! Men hestepige og hestepige. Du ligner ikke en, der er helt hestepiget endnu ;-) Godt, du skriver, at du har travlt med andre ting, så behøver vi ikke være bekymrede for, om du skulle være faldet af (uden hjelm), hvis der lidt stille på din blog :-) :-D

  SvarSlet
 7. Ih, hvor er du modig :-)

  SvarSlet
 8. Sejt - og ja jeg husker det også som højt oppe :)

  SvarSlet
 9. Kære alle, tak for kommentarerne. nej jeg bliver aldrig hestepige, men jeg er glad for at jeg kom op og prøvede det. Og angående hjelmen, så gik vi kort rundt på vores græsplæne, og rytteren skulle videre, så jeg vurderede at det var ok. Men ude på vejen eller på en mark? Så var der kommet hjelm på (vældig konsekvent ;-)

  SvarSlet
 10. Sejt Lene, godt du fik aflivet din egen myte om, at du er bange for heste.. :-)

  SvarSlet