mandag, september 26, 2016

Jeg tømte lige min mobil

Egentlig havde jeg skrevet et langt indlæg, men ved I hvad? Det tror jeg, at I er for mandagstrætte til at læse, jeg er i hvert fald for træt til læse korrektur på det. I stedet for I et glimt af en tilfældig dag i mit liv set gennem mobilen:

Smukke og velsmagende kartofler til aftensmadenDSC_2406

Aftenskumringen

DSC_2407

Snørebånd og fibernets tegninger på asfalten passer sammen.DSC_2408

For en kvinde, som er mørkeræd, bliver det sværere og sværere at finde et tidspunkt at få gået på. Jeg er dog blevet bedre til at gå i skumringen og tusmørket.

DSC_2409DSC_2410

Og det var vist dagen derpå, hvor tøjet tørrede så skønt på snoren.

DSC_2411

God mandag aften til dig.

16 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde. Fede sko - og mums hvor ser de kartofler bare indbydende ud. Jeg har skrevet det før og skriver det lige igen: kartofler er absolut min yndlingsspise (og har altid været det faktisk). I alle variationer - dog (fortsat) undtaget de brunede og de moste ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv. kartofler og sko er hver for sig gode elementer her :-)

   Slet
 2. Tak, søde Lene - det var netop hvad jeg trængte til! Selvom jeg også er helt sikker på, at jeg ville nydt dit lange indlæg; det må du poste på et andet tidspunkt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, selv tak. Nogen gange er det billeder og få ord, andre gange er det ord og få billeder. det kommer nok en dag, det indlæg :-)

   Slet
 3. Dejlige billeder, tak for dette indblik.
  Mørkeræd, det har vi tilfælles, så nu er det snart vi må finde alternative løsninger til traveturene efter endt arbejdstid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Abildjyde. Min løsning har tidligere været at gå rundt på pladsen foran kartoffelhuset eller at gå en tur ved sygehuset, inden jeg kører hjem.

   Slet
 4. Fine billeder du har fanget.. Jeg sidder og får lyst til en kartoffelmad.. :-)
  God dag til dig Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inge, kartoffelmadder smager rigtig godt :-) og tak

   Slet
 5. Uhm, de kartofler ser lækre ud :-) Kan du ikke tage Istvan med ud at gå? Selv om Kamelen nok ikke er verdens modigste hund, virker hun faktisk ret godt mod mørkerædhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, de smager også godt. Istvan er vant til at gå med Jørn og ofte uden snor. Han trækker mig helt skæv, når jeg går med ham, så det orker jeg ikke :-)

   Slet
 6. Det er da slet ikke en tosset tømning af mobilen. Det er jo egl. fantastisk, at vi nu om dage altid har et kamera på os. Det skal udnyttes - selv er jeg ikke god til det. Jeg synes stadig, en telefon er til at tale i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg bliver bedre og bedre til at bruge funktionerne på mobilen.

   Slet
 7. Hvad med at tage Landmandens hund med på tur? Så er du ikke alene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jannie, god ide, Istvan er bare ikke vant til at gå med mig, og heller ikke så vant til at gå med snor, så jeg er helt radbrækket, når vi går sammen :-)

   Slet
 8. Dejlige glimt fra din Mandag - en af de helt Almindelige dage, der er fyldt med glæder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, tak og ja hverdagsglædesglimt er dejlige at få, det er du god til at vise i dine indlæg :-)

   Slet